Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019

Κωνσταντίνος Σταθογιαννόπουλος: Γι΄αυτούς τους λόγους ο Σαλεσιώτης είναι ο κατάλληλος Δήμαρχος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. | | |
Κωνσταντίνος Σταθογιαννόπουλος: Γι΄αυτούς τους λόγους ο Σαλεσιώτης είναι ο κατάλληλος Δήμαρχος
Αγαπητοί συνδημότες,

Παρακολουθούμε το διάστημα αυτό την προσπάθεια αναβίωσης του παλαιοκομματισμού, μέσα από υποσχέσεις για ατομική ωφέλεια, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι αυτές οι αντιλήψεις και πρακτικές μας έχουν οδηγήσει σε τραγικές συνθήκες διαβίωσης αλλά κι επιπλέον δεν συμβαδίζουν με μία σύγχρονη πόλη, όπως εμείς πιστεύουμε ότι μας αξίζει και τη δικαιούμαστε.

Η συνεχής παρουσία των ίδιων προσώπων στις ίδιες θέσεις εκτός από τα φαινόμενα αλαζονείας και υπεροψίας που δημιούργησε, δεν μπορεί να εξασφαλίσει τη λειτουργία ενός δημοκρατικού Δήμου που έχει στραμμένο το βλέμμα του στην εξέλιξη και στη δημιουργία.

Η αδράνεια και η διατήρηση μιας κατάστασης που μόνο συντηρεί την υπάρχουσα δομή λειτουργίας της πόλης των Ναυπλιέων, με έργα επιφανειακά σαφώς και δεν ωφελεί το σύνολο των δημοτών που μπορούν να σκέφτονται και να θέλουν καλλίτερη ποιότητα ζωής στην πόλη τους καθώς επίσης και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες που σήμερα είναι εντελώς αποκομμένες από τον κεντρικό ιστό της πόλης, ενώ θα έπρεπε να λειτουργούν ως ενιαίο αλληλοεξαρτώμενο και δημιουργικό σύνολο.

Μέχρι σήμερα, λόγω έλλειψης γνώσης και τόλμης, δεν είδαμε έργα στο Δήμο που να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και να οδηγούν την πόλη μας στο 21ο αιώνα, αλλά μόνο τη διατήρηση της μουσειακή αντίληψης για την παλαιά πόλη του Ναυπλίου και την απουσία οποιαδήποτε απαραίτητης μελέτης που να αφορά την ανάπτυξη συνολικά του Δήμου μας.

Ο Τάσος Σαλεσιώτης είναι ικανός ως τεχνοκράτης να αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και βρίσκει τις λύσεις. Γνώστης του τρόπου της συνολικής δομής της Διοίκησης, γνωρίζει τους τρόπους ανάπτυξης και θέλει να οδηγήσει την πόλη όλων των Ναυπλιέων στον 21ο αιώνα για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μία σύγχρονη πόλη-πρωτεύουσα και όχι απλά μια ιστορική αναφορά, χωρίς συνολική αλληλοεπίδραση στο σύνολο των δημοτών. Γι΄αυτούς τους λόγους ο Σαλεσιώτης είναι ο κατάλληλος Δήμαρχος για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε με την ψήφο μας. Σας ευχαριστώ.

Ναύπλιο 01/05/2019

Κων/νος Σταθογιαννόπουλος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό
Ναυπλία Πρωτεύουσα-Τάσος ΣαλεσιώτηςΙ ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ