Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019

Μ. Πελεκάνος: Με νίκη την Κυριακή κάνουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα για την άνοδο !

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:07:00 μ.μ. | | |
Μ. Πελεκάνος: Με νίκη την Κυριακή κάνουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα για την άνοδο !
Σημαντική αναμέτρηση, στην προσπάθεια του για άνοδο στην Α2, απέναντι στην Δάφνη Δαφνίου, δίνει ο Οίακας Ναυπλίου, με τον προπονητή της ομάδας, Χάρη Κουλουριώτη, αλλά και τον Μιχάλη Πελεκάνο, να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο του Ναυπλίου, για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά:

Χάρης Κουλουριώτης:

«Φτάσαμε στο σημείο να παίζουμε την άνοδο στα τελευταία τρία παιχνίδια και να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Το ματς της Κυριακής είναι το πιο σημαντικό και ο πρώτος τελικός για εμάς. Ξέρουμε πως η Δάφνη είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο, θέλουμε πάρα πολύ να την κερδίσουμε και να την ακολουθήσουμε στην Α2.

Για άλλο ένα παιχνίδι το γήπεδο μας θα γεμίσει και ο κόσμος μας θα δημιουργήσει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, με σκοπό να μας ωθήσει σε μια από τις σπουδαιότερες αθλητικές επιτυχίες της πόλης. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους»

Μιχάλης Πελεκάνος:

«Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με μια πολύ δύσκολη ομάδα. Γνωρίζουμε την κρισιμότητα και την σημασία του αγώνα καθώς με νίκη κάνουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα για την άνοδο !

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα και αυτό θα πρέπει να το βγάλουμε την Κυριακή στον αγώνα. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά!

Για να γίνει αυτό θα χρειαστούμε την στήριξη του κόσμου μας, όπως κάνει άλλωστε σε όλα μας τα παιχνίδια και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί»
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ