ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Εξαιρετική η έκθεση ψηφιδωτού και αγιογραφίας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 π.μ. |
Εξαιρετική η έκθεση ψηφιδωτού και αγιογραφίας στο Ναύπλιο
Κλείνοντας τις πύλες της της έκθεσής Ψηφιδωτού και Αγιογραφίας στις πινακοθήκες του Βουλευτικού Ναυπλίου, θέλουμε να απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες, σε όλους όσους μας χάρισαν την υπέροχη εμπειρία, αυτής της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ναυπλιέων και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Κωστούρο, για την τιμητική πρόσκληση που μας έκανε, να εκθέσουμε στο αγαπημένο μας Ναύπλιο.
Ευχαριστούμε την ΕΑΑΣ Αργολίδος και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ. Κώστα Οικονόμου, για την διοργάνωση της έκθεσής μας και όλες του τις προσπάθειές του, που τον ανέδειξαν σε ψυχή της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τον σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο, για την επίσκεψή του και τα ιδιαίτερα τιμητικά σχόλιά του για την έκθεσή μας. 
Ευχαριστούμε την Χριστιάννα Βίλλιου και την Αναστασία, υπαλλήλους της ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων, για την συνδρομή τους που απλόχερα μας πρόσφεραν.

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, πολλοί από τους οποίους διήνυσαν τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων, για να επισκεφθούν την έκθεσή μας.
Ευχαριστούμε και όλους τους νέους φίλους που κάναμε με αφορμή την έκθεσή μας.

Για μας ήταν μια αξέχαστη εμπειρία αυτή η έκθεση και σας ευχαριστούμε πολύ που μας αξιώσατε να την ζήσουμε.

Γιάννης & Όλγα Παπαδοπούλου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ