ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Μαγεμένος από την Αργολίδα και το Πόρτο Χέλι ο Γουέιντ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:46:00 π.μ. |
Μαγεμένος από την Αργολίδα και το Πόρτο Χέλι ο Γουέιντ
Ο Ντουέιν Γουέιντ είναι στη χώρα μας για διακοπές και βρέθηκε στην Ερμιονίδα. Ο πρώην αστέρας του NBA έχει πλέον χρόνο, αφού άφησε το μπάσκετ και ταξίδεψε στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του.

Οι δυο τους πήγαν αρχικά στην Ύδρα και στις Σπέτσες. Στη συνέχεια πέρασαν… απέναντι στην Αργολίδα αφού επισκέφθηκαν την Κόστα, το Πόρτο Χέλι, και την Ερμιόνη, όπου γεύτηκαν, μάλιστα, τοπικά προϊόντα.

Ο Ντουέιν Γουέιντ έκανε τη… χάρη στον επιχειρηματία και κάτοικο της περιοχής, Νίκο Δρούγκα, και έβγαλε μαζί του αναμνηστική φωτογραφία. Ο τελευταίος δραστηριοποιείται με μαγαζιά εστίασης (φαγητό, ψωμί, γλυκά, παγωτά κ.α.) στο συγκεκριμένο δήμο, ενώ συνδέεται με φιλία με τον σεφ Γιώργο Φασιλή (κατάγεται από το γειτονικό Κρανίδι), που είχε πάρει μέρος στο περσινό Master Chef και ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

Στην Ερμιονίδα υπάρχουν και πολύ γνωστά ξενοδοχεία, μαγικές παραλίες, με τον Ντουέιν Γουέιντ να δηλώνει ξετρελαμένος από την Ελλάδα και την συγκεκριμένη… γωνιά της χώρα μας.

Ο πρώην άσος του NBA με τον επιχειρηματία Νίκο Δρούγκα στο Πόρτο Χέλι και στην Ερμιόνη. Ο τελευταίος ανέβασε τις φωτογραφίες στο instagram:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ