ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Τάσσος Χειβιδόπουλος: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:19:00 μ.μ. |
Τάσσος  Χειβιδόπουλος: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται
 Θα ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου εναντίον του κ. Αντωνόπουλου και των πολιτικών εντολέων του.  Έντρομοι για την επερχόμενη ήττα τους λασπολογούν.

Όσον αφορά στον κ. Αντωνόπουλο και τους πολιτικούς εντολείς του, οι όποιοι ήδη λογοδοτούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη για σοβαρές αξιόποινες πράξεις και παραλείψεις, κατανοούμε το πρόβλημα της κρίσης στο δικηγορικό επάγγελμα και την προσπάθεια που κάνει προς άγρα πελατείας.

Με τη συγκεκριμένη ανακοίνωσή του ο κ . Αντωνόπουλος προσκαλεί τους επαγγελματίες να προτρέξουν σε δικηγόρους, αλλά τον ενημερώνω ότι «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» και ότι θα ενημερωθώ για την καταγγελία του, προκριμένου να ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου κατά αυτού και όλων όσων υποκρύπτονται πίσω του.

Κύριε Αντωνόπουλε και πολιτικοί εντολείς του, η δήλωση του υποψηφίου Περιφερειάρχη κυρίου Νίκα σήμερα στην ιστοσελίδα Αργολικά: «Δεν γνωρίζω το θέμα. Η πολιτική του συνδυασμού προσδιορίζεται από τον επικεφαλής της. Επίσης, χαρακτηρίζεται από τη μη εμπλοκή της στα δημοτικά πράγματα» , αποδεικνύει το γελοίο των καταγγελιών σας και τη σκευωρία συκοφάντησης που έστησαν οι πολιτικοί εντολείς σας, με πολιτικό κομπάρσο εσάς και τις αποστάσεις που κράτησε ο κ. Νίκας από τις πολιτικές φαιδρότητές σας.

Δυστυχώς κ. Αντωνόπουλε, τις πολιτικές παλινωδίες σας τις γνωρίζει η Αργολίδα. Το 2014 άλλωστε διατελέσατε υποψήφιος με το συνδυασμό του Χρήστου Γραμματικόπουλου και με το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη και για μεγάλο διάστημα ταυτόχρονα!!!

Κύριε Αντωνόπουλε, αναζητήστε με άλλο τρόπο τη πολιτική «σωτηρία» σας και μην γίνεστε πολιτικό εργαλείο συκοφάντησης και λάσπης για μερικά ψηφαλάκια, που σας υπόσχονται οι έντρομοι παροικούντες της οδού Καποδιστρίου στο Άργος.

Τότε θα καταλάβετε κ. Αντωνόπουλε πού σας έμπλεξαν οι μελλοντικοί πελάτες σας, αφού αυτοί χρειάζονται δικηγορική συμπαράσταση άμεσα.

Σήμερα ξεκίνησαν μία προσπάθεια λασπολογίας και σπίλωσης του ονόματός μου, καθώς επιχειρείται αυτό να συνδεθεί με κακή διαχείριση δημόσιου χρήματος.

Για μια ακόμα φορά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η προσδοκία μου από την υλοποίηση των πολιτιστικών δράσεων, υπό τον τίτλο Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας, ήταν η ανάδειξη της τοπικής πολιτιστικής δημιουργίας, μέσα από την δουλειά που κάνουν χρόνια τώρα Πολιτιστικοί Σύλλογοι , ομάδες πολιτών και μεμονωμένοι ντόπιοι καλλιτέχνες.

Τα δύο τελευταία χρόνια εκατοντάδες ντόπιοι δημιουργοί παρουσίασαν και ανέδειξαν τη δουλειά τους σε χιλιάδες ντόπιους και ξένους θεατές, κόντρα σε όλους αυτούς που πολέμησαν τη διοργάνωση, ακόμα και με διοργάνωση συναυλιών την ίδια ώρα με συναυλίες των Δρόμων Πολιτισμού με ντόπιους καλλιτέχνες, που λίγο καιρό πριν παρασημοφορούσαν και φωτογραφίζονταν δίπλα τους.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στους Δρόμους Πολιτισμού 2017 και 2018 γνωρίζουν καλά πόσο σημαντική ήταν η δράση μας αυτή και τι παρακαταθήκη έβαλε για το μέλλον.

Δυστυχώς, ενώ η διοργάνωση του 2017 (με ίδια Προγραμματική Σύμβαση) πληρώθηκε κανονικά, στη διοργάνωση του 2018, οι εκδηλώσεις της οποίας πραγματοποιήθηκαν κανονικά και με μεγάλη επιτυχία, δημιουργήθηκαν προβλήματα από το Ελεγκτικό Συνέδριο, με αποτέλεσμα να μην έχουμε προχωρήσει στην πληρωμή των υποχρεώσεών μας, μολονότι τα χρήματα που δεσμεύτηκαν, όπως επανειλημμένα έχω τονίσει, βρίσκονται στα ταμεία της Περιφέρειας.

Προσδοκία μου φυσικά σήμερα, είναι να πληρωθούν όλες οι οφειλές που έχουμε στους Δρόμους Πολιτισμού 2018 και σε αυτή την κατεύθυνση εργάζομαι για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Τα υπόλοιπα είναι απλά λάσπη στον ανεμιστήρα από τον κ. Αντωνόπουλο και τους εντολείς του…

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ