ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Γιάννης Στεφάνου: Ο λαός απαιτεί πολιτική και όχι κοκορομαχίες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 π.μ. | | |
Γιάννης Στεφάνου: Ο λαός απαιτεί πολιτική και όχι κοκορομαχίες
Υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας
με το Κίνημα Αλλαγής

Με θλίψη είδαμε το θέαμα των απρεπών αντεγκλήσεων και χαρακτηρισμών στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής, μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Χωρίς να έχουν επίγνωση των ιστορικών κινδύνων για τον λαό και την πατρίδα αναλώθηκαν σε στείρα παρελθοντολογία.

Ο λαός μας όμως πληρώνει τους δυσβάστακτους φόρους με την ελπίδα ναβγει η Ελλάδα από το τέλμα της ύφεσης. Κανένας προγραμματισμός, καμιά προοπτική για το άμεσο μέλλον δεν ακούσθηκε. Ούτε διαφάνηκε κάποια διάθεση για δημιουργική συζήτηση και συγκλίσεις ώστε να αντιμετωπίσουμε τα αποτελέσματα της χρεωκοπίας.

Ο λαός απαιτεί ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ. Ο λαός θέλει, αλλά οι πολιτικοί μπορούν; Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στάθηκε με την δέουσα σοβαρότητα και νηφαλιότητα απέναντι στην επιφανειακή σύγκρουση των δύο άλλων κομμάτων. 

Η απάντηση που πρέπει να δώσουμε άμεσα είναι ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στις Ευρωεκλογές. Είναι το μήνυμα που οφείλουμε σε όσους επιδιώκουν τον εγκλωβισμό μας σε οπαδικές αντιπαραθέσεις. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ