ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Καιρός: Αποχωρεί η σκόνη και έρχεται αστάθεια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:53:00 π.μ. |
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες, από τον μετεωρολόγο  Θοδωρή Κολυδά.

Τετάρτη 22-05-2019


Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν στα κεντρικά και νότια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχουν αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βορειοανατολικά θα στραφούν σε νότιους έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη 23-05-2019

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, αρχικά στα κεντρικά και τα νότια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή 24-05-2019

Στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και μέχρι το μεσημέρι στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σάββατο 25-05-2019 και Κυριακή 26-05-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ, που βαθμιαία από το απόγευμα του Σαββάτου στα κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ