Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Ευχές για καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους από τον Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. |
Ευχές για καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους από τον Σύλλογο Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)
Οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας....
Ευχόμαστε σε όλους τους/τις υποψηφίους/ες όλων των συνδυασμών είτε αυτό αφορά τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είτε τις Περιφερειακές, καλό αγώνα με πολιτικό πολιτισμό, με προγράμματα και υλοποιήσιμες προτάσεις για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων των συμπολιτών μας, για τη διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου και την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας, με έργα για την καθημερινότητα και την αύξηση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων των δημοτικών διαμερισμάτων του κάθε δήμου,του κάθε νομού ξεχωριστά αλλά και όλης γενικά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Οι νέοι άνθρωποι και οι νέες ιδέες είναι απαραίτητα όσο ποτέ στο προσκήνιο, σαν μοχλοί μιας πραγματικής ανοδικής πορείας, που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους, δημιουργώντας το πλαίσιο μιας υγιούς ανάπτυξης.

Μιας ανάπτυξης που θα κρατά ζωντανά τα όνειρα και τις ελπίδες των παιδιών μας, προσφέροντάς τους τις αναγκαίες υπηρεσίες για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.

Προσφέροντας όλα τα εχέγγυα για ένα καλύτερο παρών και μέλλον, δίνοντας στους συμπολίτες μας την δυνατότητα να παραμείνουν στην γη του Μωριά και να παλέψουν, να δημιουργήσουν, και να έχουν απολαβές ίσες και παραπάνω με πολίτες άλλων περιφερειών.....

Ευχόμαστε ο λαός να εκλέξει τους κατάλληλους τοπικούς άρχοντες που θα έχουν ως στόχο την υλοποίηση προγραμμάτων για μια εν γένει καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η επόμενη ημέρα να βρει όλους τους πολίτες ενωμένους και τους εκλεγμένους με έναν μόνο σκοπό, να υπηρετήσουν στην εκλογική τους θητεία όσο καλύτερα μπορούν τα συμφέροντα του τόπου..........

Καλή επιτυχία.......

Καρυώτης Γεώργιος
Εφ Λγός (ΕΔ)
Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ