ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Αναχώρησε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Σηλυβριανής από το Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:15:00 μ.μ. | |
Αναχώρησε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Σηλυβριανής από το Ναύπλιο (βίντεο)
 Αναχώρησε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Σηλυβριανής από τον Ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο ,ολοκληρώνοντας έτσι ένα ολιγοήμερο προσκύνημα στον εορτάζοντα Ιερό ναό.
Οι εκδηλώσεις έγιναν στα πλαίσια των εορτασμών του ναού ΄΄Κωνσταντίνεια 2019΄΄ Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Σηλυβριανής ήρθε από τη Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου όπου και φυλάσσεται και είναι η πρώτη φορά που μεταφέρεται για προσκύνημα εκτός της περιοχής της.
Η εικόνα της Παναγίας βρισκότανε στον Μητροπολιτικό ναό του Γενέθλιου της Θεοτόκου, στην Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης και την φέρανε με τον ξεριζωμό τον Νοέμβριο του 1922 οι πρόσφυγες στην Καβάλα. Την εικόνα συνόδευε ο αρχιμανδρίτης π. Παύλος Κίτσος.
Ο εφημέριος του ναού ,πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Φρίμης , ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Φιλίππων κ. Στέφανο για την άδεια που έδωσε να μεταφερθεί η Ιερή εικόνα στο Ναύπλιο καθώς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους και την αγάπη τους φετινούς εορτασμούς του ιερού ναού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ