ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την Εθελοντική Αιμοδοσία και τις Εξαρτήσεις στο Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:03:00 μ.μ. | |
Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την Εθελοντική Αιμοδοσία και τις Εξαρτήσεις στο Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου
Την τελευταία εβδομάδα πριν τη λήξη των μαθημάτων της φετινής σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας δύο ακόμη ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκδηλώσεις.
Η πρώτη από το Κέντρο Πρόληψης ΟΚΑΝΑ Άργους "Ελπίδα Ζωής" για τις εξαρτήσεις στη ζωή μας.
Την ενημέρωση έκαναν οι ψυχολόγοι, μέλη του Κέντρου, κ.κ. Αγγελική Μπαβέλα και Ιωάννα Καββεζού.
Συγκέντρωσαν τους μαθητές σε κύκλο και συζήτησαν μαζί τους για τις εξαρτήσεις στη ζωή μας και τις αρνητικές τους συνέπειες, όπως ναρκωτικά, διαδίκτυο, κλπ, για τα αίτια που οδηγούν σε αυτές και τους τρόπους πρόληψης.
Η δεύτερη ήταν για την Εθελοντική Αιμοδοσία και ομιλήτρια ήταν η κ. Ελένη Βασιλάκου, νοσηλεύτρια, υπεύθυνη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους, το οποίο διαθέτει την πιο δυναμική ομάδα αιμοδοσίας στο νομό μας. Οι μαθητές και οι καθηγητές μας παρακολούθησαν κι αυτή την εξαιρετική ενημέρωση με μεγάλο ενδιαφέρον για δύο ολόκληρες ώρες.
Ευχαριστούμε θερμά και τις τρεις κυρίες που μας ενημέρωσαν, καθώς και τον υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Αργολίδας, κ. Γιάννη Γιατράκο, που με τη συνεργασία του πραγματοποιήθηκαν και φέτος όλες αυτές οι πολύ αξιόλογες εκδηλώσεις και με αυτές τελείωσε εποικοδομητικά η σχολική χρονιά.

Σοφία Σαρρή, Δ-ντρια του σχολείου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ