ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Θεατρική παράσταση "Μήδεια" στο Φουγάρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:44:00 μ.μ. | |
Θεατρική παράσταση "Μήδεια" στο Φουγάρο
Η θεατρική ομάδα Kritamo Theatre Group, παρουσιάζει την Παρασκευή 31 Μαΐου και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, στις 22:00, στο Φουγάρο (στον εξωτερικό χώρο), το έργο "Μήδεια" του Ευριπίδη, σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά, και διασκευή Φραγκίσκου Παπαδάκη.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 6984438051

Λίγα λόγια για την παράσταση: 

‘’Μια αλληγορία με βάση το ανθρώπινο δράμα, ένα ταξίδι στα άδυτα μέρη της ψυχής, στα πρωτόγονα ένστικτα της γυναικείας φύσης. Ο άνθρωπος σε κρίση είναι ικανός για τα πάντα. Αυτή η φράση αποτελεί τη βάση για την αρχή του ανθρώπινου δράματος. Μια προσπάθεια αναζήτησης των ορίων ηθικών και έννομων σε κοινωνικό και ατομικό επίπεδο. Η ιστορία εξελίσσεται μέσα από τα μάτια των γυναικών σε άγνωστο χώρο και χρόνο με τη μορφή τελετουργίας. 
Θα προσπαθήσω να δημιουργήσω μια διασύνδεση του αρχαίου και του σύγχρονου κόσμου με σκοπό τη διαπραγμάτευση της γυναικείας υπόστασης. 10 γυναίκες θα μας ταξιδέψουν χρόνια πίσω αναφερόμενες στη πιο τραγική γυναίκα του αρχαίου κόσμου. Με σύγχρονα μέσα θα προσπαθήσω να αποδώσω τον ανέκφραστο καθημερινό πόνο και μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει μια γυναίκα όταν της στερούν την ανθρώπινη και κοινωνική υπόσταση της.’’ Φραγκίσκος Παπαδάκης

Παίζουν: Αναστασία Γεωργιάδου, Έλενα Γιαννάκη, Μαρίνα Δημητριάδη, Μαριλού Κουτσονάσιου, Κλειώ Παπατζανάκη-Χρυσοβέργη, Σοφία Στεργιοπούλου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Διασκευή/Σκηνοθεσία: Φραγκίσκος Παπαδάκης
Χορογραφία/Κινησιολογία: Κατερίνα Κατσορίδα
Επιμέλεια σκηνογραφίας: Φραγκίσκος Παπαδάκης
Επιμέλεια ενδυματολογίας/κουστουμιών: Σοφία Στεργιοπούλου, Μαριλού Κουτσονάσιου, Κατερίνα Κατσορίδα
Μουσική επιμέλεια: Reaktiv, Φραγκίσκος Παπαδάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Κατσορίδα
Φωτογραφίες: Δήμητρα Κουτσούρη, Ιωάννα Κολιοπούλου
Διεύθυνση οικονομικών: Έρρικα Μπαζανή
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ