ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ραφαήλ Μπαρού: Είμαι ευτυχής που μπόρεσα νικηφόρα να παρακάμψω όλους τους αθέμιτους ανταγωνισμούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:10:00 π.μ. | | |
Ραφαήλ Μπαρού: Είμαι ευτυχής που μπόρεσα νικηφόρα να παρακάμψω όλους τους αθέμιτους ανταγωνισμούς
 Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου τους πολίτες του Ιστορικού μας Ναυπλίου και ιδίως τους εργαζόμενους και απόμαχους της εργασίας που επί δεκαετίες εκπροσωπώ στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, για την βοήθεια που μου έδωσαν στις Δημοτικές εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Η παλλαϊκή συμμετοχή της Εργατικής Τάξης της πόλης μας έδωσε στο συνδυασμό μας και σ΄ εμένα προσωπικά τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για την αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών και κυρίως των κοινωνικών, της πρόνοιας και υγείας, στις οποίες ήμουν την περασμένη θητεία υπεύθυνος Αντιδήμαρχος.

Η βοήθεια που μου έδωσαν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι υπερνίκησαν τις πολλές αντιξοότητες της εκλογικής διαδικασίας που είναι σύμφυτες με τον ανταγωνισμό της σταυροδοσίας.

Παρόλα αυτά το σύστημα της σταυροδοσίας παραμένει ως το πιο δημοκρατικό σύστημα εκλογής που υλοποιεί την λαϊκή κυριαρχία, την τιμή και τον έπαινο των συμπολιτών προς το πρόσωπο που προτιμούν.

Είμαι ευτυχής που μπόρεσα νικηφόρα να παρακάμψω όλους αυτούς τους αθέμιτους ανταγωνισμούς και τις μικρότητες και να αφοσιωθώ για άλλη μια φορά «ψυχή τε και σώματι» στην πόλη που αγαπώ και στους πολίτες της με τους οποίους συμβιώνω και εξυπηρετώ με κάθε νόμιμο τρόπο.

Τέλος οφείλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο για την απόλυτη εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου καθ΄όλη την διάρκεια της 5ετίας.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ