ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Εκδήλωση στο Ναύπλιο για τα Ελευθέρια Θράκης από τον Σύλλογο Θρακών Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. |
Εκδήλωση στο Ναύπλιο για τα Ελευθέρια Θράκης από τον Σύλλογο Θρακών Αργολίδας
Την εκδήλωση «Ελευθέρια Θράκης» θα πραγματοποιήσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 12 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι ο Σύλλογος Θρακών Αργολίδας «Η Θράκη».

Η εκδήλωση, συνδιοργανωτής της οποίας είναι η Π.Ε. Αργολίδας, έχει θέμα «Γεωπολιτικές δυναμικές στην Ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια, οι περιπτώσεις Μακεδονίας – Θράκης» και ομιλητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Θ. Μάζης, Καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με γνωστικό αντικείμενο: Οικονομική Γεωγραφία και Γεωπολιτική Θεωρία.

Μετά τη διάλεξη, η οποία θα λάβει μέρος στον κινηματογράφο Ναυπλίου, το Λύκειο Ελληνίδων Άργους, θα παρουσιάσει χορούς της Θράκης με τις εντυπωσιακές Θρακιώτικες φορεσιές του ενώ στο τέλος της εκδήλωσης θα παρατεθεί μικρή δεξίωση.

«Η σημαντική αυτή εκδήλωση του έτους, είναι η κορυφαία που εδώ και πέντε χρόνια πραγματοποιούμε, γιατί αγαπάμε και νοιαζόμαστε τη Θράκη μας, και γι’ αυτό σας καλούμε να παρευρεθείτε με τους φίλους σας. Καλή αντάμωση», σημειώνει στο μήνυμα του ο Σύλλογος Θρακών Αργολίδας «Η Θράκη».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ