Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Δείτε το τρέιλερ για το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:26:00 μ.μ. |
Δείτε το τρέιλερ για το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου (βίντεο)
Το καλοκαίρι πλησιάζει… Και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για το 2019 επίσης! Το trailer της διοργάνωσης κυκλοφόρησε! 

Χορός, μουσική, θέατρο, περφόρμανς, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα, που μας κάνει να ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές φεστιβαλικές βραδιές που έρχονται. Έναρξη στις 30 Μαΐου… 

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Κωνσταντάτος 
Animation: bestbefore 
Graphics: Υokanima 
Μουσική: Γιώργος Μπακαλάκος 

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της Ελλάδας και σας περιμένει όλες και όλους στο Ηρώδειο, στη Μικρή και Μεγάλη Επίδαυρο, στην Πειραιώς 260 και στους απρόσμενους χώρους του Ανοίγματος στην πόλη! 

Τα κεντρικά εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου άνοιξαν. 

Τα ταμεία θα λειτουργούν καθημερινά 10:00-16:00 και Σάββατο 10:00-15:00. 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

Ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών: Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεσμαζόγλου) 
Τηλεφωνικό κέντρο: 210 8938112 (Δευτέρα έως Κυριακή 09:00-21:00) 

Ηλεκτρονική αγορά: greekfestival.gr και www.ticketmaster.gr 

Για ομαδικές αγορές (20+ άτομα): 2103222720 και tickets@greekfestival.gr Εισιτήρια ΑμεΑ στο email: tameia@greekfestival.gr 

* Το κοινό μπορεί να αγοράσει εισιτήρια για το σύνολο των παραγωγών, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Συγκεκριμένα, αναμένεται πολύ σύντομα η προπώληση για τις παραστάσεις Kanata (Ρομπέρ Λεπάζ, Μέγαρο Μουσικής), Μουσικό θέατρο της πρωτοπορίας και αρχαία μύθοι (Λυρική Σκηνή, Μικρή Επίδαυρος), Lucy. Tutorial for aritual (arisandmartha, Πειραιώς Ε), It’s not about if you will love me tomorrow, μέρος 2 (Ανδρονίκη Μαραθάκη, Πειραιώς Ε), καθώς και για τις παραστάσεις του Ανοίγματος στην πόλη όπου θα υπάρχει εισιτήριο 5€ (Σινε-παρμένη, A New Era (?), Φθογγικά πάθη, Young Greek Classics, προβολές στον κινηματογράφο Λαΐς).
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ