ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Νάντια Αναστασίου - Σμυρναίου: Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο μας και τους συμπολίτες μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:55:00 μ.μ. | | |
Νάντια Αναστασίου - Σμυρναίου: Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο μας και τους συμπολίτες μας
 Όταν πριν 5 χρόνια δέχτηκα την πρόταση του Δημήτρη Κωστούρου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του, θεώρησα την πρόταση αυτή ιδιαιτέρως τιμητική για εμένα. Ταυτόχρονα μου προσέδιδε ένα μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο μας και τους συμπολίτες μας.


Στα χρόνια αυτά προσπαθήσαμε να φανούμε αξιόπιστοι και να ανταποκριθούμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή μας την αποστολή.

Εργαστήκαμε έντιμα, ενσυνείδητα με στόχο την καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων μας.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης κωστούρος με εμπιστεύτηκε ως πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ.

Αν λοιπόν η απόφασή μου το 2014 να δεχτώ τη τιμητική πρόταση του δημάρχου ήταν καταφατική, σήμερα την ίδια αυτή πρόταση θεωρώ ηθική μου υποχρέωση.

Έχω την απόλυτη πεποίθηση ότι συντάσσομαι με έναν έμπειρο ικανότατο και γεμάτο όραμα και ρηξικέλευθες ιδέες προς υλοποίηση για τον δήμο μας Δήμαρχο.

Με αγάπη για το Ναύπλιο και με την διάθεση για συνέχιση της προσπάθειας και της προσφοράς του Δημήτρη Κωστούρου, σας καλώ να αναδείξετε με την ψήφο σας την παράταξη Ναύπλιο.Επόμενη Μέρα ως την παράταξη η οποία μακριά από παραταξιακές εμπάθειες και προσκόμματα θα αναδείξει η πόλη μας στη βέλτιστη δυνατή θέση, αναβαθμίζοντας την ποικιλοτρόπως.

Εξάλλου εχθρός του καλού είναι το καλύτερο… ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ λοιπόν!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ