ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του "Γιώργου Πανοβράκου ΝΕΑ Αρχή" - Κυκλοφόρησε και έντυπο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:04:00 π.μ. | | |
Εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του "Γιώργου Πανοβράκου ΝΕΑ Αρχή" - Κυκλοφόρησε και έντυπο
Τη βεβαιότητα ότι την Κυριακή 26 Μαΐου θα γίνει μια «ΝΕΑ Αρχή» στο Δήμο Άργους – Μυκηνών εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Πανοβράκος στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του. 
Η παρουσία πλήθους κόσμου στον πεζόδρομο του Άργους όπου όλοι ήθελαν να αγκαλιάσουν τον Γιώργο Πανοβράκο ήταν ακόμα μία τρανή απόδειξη ότι οι δημότες έχουν πάρει την απόφαση να ανοίξουν νέους δρόμους για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου τους. Να βάλουν τέλος σε μια δημοτική αρχή που για 9 χρόνια όχι μόνο κράτησε σε στασιμότητα το Δήμο αλλά έκανε βήματα οπισθοδρόμησης. 
«Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να αντισταθούν. Είμαστε διατεθειμένοι εγώ και οι συνεργάτες μου να συμβάλουμε μαζί με τους δημότες να φύγει ο διχασμός, ο φόβος και ο αυταρχισμός από το Δήμο κάνοντας μια “Νέα Αρχή”. Γιατί την Ιστορία τη γράφουν οι τολμηροί» ανέφερε ο επικεφαλής της «Νέας Αρχής». 
Ο Γιώργος Πανοβράκος μετά το τέλος της ομιλίας του, μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα, παρουσίασε τους 62 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Κυκλοφόρησε το έντυπο του συνδυασμού «Νέα Αρχή» για το Δήμο Άργους - Μυκηνών 

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ανοίγονται δρόμοι» κυκλοφόρησε η προεκλογική έκδοση «Νέα Αρχή» του συνδυασμού του Γιώργου Πανοβράκου για το Δήμο Άργους –Μυκηνών.

Στις σελίδες της εφημερίδας υπάρχουν οι θέσεις και οι προτάσεις του συνδυασμού καθώς και κριτική για την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Στο πρόγραμμα, μεταξύ άλλων αναφέρεται η ανακατασκευή του γεφυριού της πλατείας ώστε να βρεθεί στο ίδιο επίπεδο με την πλατεία, η διάνοιξη της οδού Δαναού ως δρόμος ήπιας κυκλοφορίας για κάποιες ώρες της ημέρας και η αλλαγή κατεύθυνσης της οδού Κορίνθου σε έξοδο από το κέντρο της πόλης. Επίσης, το άνοιγμα της κυκλοφορίας της οδού Μπελίνου ώστε να λειτουργούν απρόσκοπτα τα καταστήματα της περιοχής και να γίνεται νόμιμα η κυκλοφορία των οχημάτων. Επίσης, προτείνεται η δημιουργία χώρων στάθμευσης σε οικόπεδα πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης ώστε να καλυφθούν οι εκατοντάδες χαμένες λόγω ανάπλασης θέσεις.

Τονίζεται ότι θα μειωθούν τα δημοτικά τέλη και τα τέλη ύδρευσης - αποχέτευσης ώστε να έρθουν στα επίπεδα αυτών των υπόλοιπων Δήμων της χώρας.

Θα υπάρξει οικονομική διαχείριση με διαφάνεια, χωρίς ρουσφέτια και χωρίς εξυπηρέτηση ημετέρων. Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών θα γίνει Δήμος για όλους τους πολίτες του.

Προτάσεις γίνονται για τις εγκαταλελειμμένες συνοικίες και τα χωριά, για μεγάλα έργα υποδομής όπως η δημιουργία μονάδας επεξεργασίας του νερού της πηγής της Λέρνης και επέκταση του αποχετευτικού δικτύου στην παραλιακή ζώνη Κιβερίου, Μύλων, Νέας Κίου και αναβάθμιση της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Άργους – Ναυπλίου.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται για τη διαχείριση των απορριμμάτων μέσω της ανακύκλωσης, για τη δημιουργία μιας «έξυπνης πόλης» με βάση τις νέες τεχνολογίες, για αξιοποίηση κτηρίων και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, για την ανάδειξη των κοινωνικών δομών του Δήμου κλπ.Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://view.joomag.com/%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%91%CF%81%CF%87%CE%AE-%CE%9D%CE%95%CE%91-%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%97/0426488001558106279?short


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ