ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας της Αγγελικής Αλεβίζου με την "Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. | | |
Δήλωση υποψηφιότητας της Αγγελικής Αλεβίζου με την "Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας"
Αγαπητοί συμπολίτες,
Γνώρισα για πρώτη φορά την Ερμιονίδα τον Σεπτέμβρη του 1971. Η αναμφισβήτητη γοητεία της, ήταν η αιτία ενός ειδυλλίου που κατέληξε σε γάμο με την μόνιμη εγκατάστασή μου σε αυτήν το καλοκαίρι του 1988.

Από τότε μέχρι σήμερα η ενασχόλησή μου μετά κοινά ήταν συνεχής και αδιάλειπτη. Εκτιμώντας την προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική μου πορεία με επιλέξατε να συμμετάσχω στο δημοτικό συμβούλιο του Καποδιστριακού Δήμου Κρανιδίου επί δύο συνεχείς θητείες.

Μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας μου από την ενεργό πολιτική δράση αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Γιατί τώρα και γιατί με την ΠΡΟΣΥΕΡ;

Τώρα, γιατί πιστεύω ότι η σημερινή εικόνα του Δήμου δεν έχει καμία σχέση με την Ερμιονίδα που πρωτογνώρισα. Ιδιαίτερα δε η αδιαφορία, η έλλειψη οργάνωσης και η απουσία ενδιαφέροντος για το κοινό καλό, έχουν καταστήσει την Ερμιονίδα μια περιοχή που μας που μας προξενεί λύπη και αγανάκτηση.

Μια απλή περιήγηση, στο εσωτερικό των οικισμών αλλά και στην ύπαιθρο, είναι ικανή να μας δώσει μια και μοναδική αίσθηση: την εγκατάλειψη.

Με την ΠΡΟΣΥΕΡ, γιατί νομίζω ότι απαρτίζεται από ανθρώπους καθημερινούς, ικανούς, με αγάπη για τον τόπο, με κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση οι οποίοι προτάσσουν την αναβάθμιση του Δήμου και δεν έχουν ως στόχο την προσωπική και οικονομική ανέλιξή τους μέσα από δημοτικά αξιώματα.

Με την ΠΡΟΣΥΕΡ, γιατί ο Τάσος Λάμπρου είναι ο διπλανός μας άνθρωπος. Ο άνθρωπος που κέρδισε την εκτίμησή μου ως πολιτικός αντίπαλος. Δραστήριος, δημιουργικός, συναινετικός, με ευγένεια, με αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε και το απαραίτητο ζητούμενο στις μέρες μας για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά, τον πολιτικό πολιτισμό.

Πολλά είναι τα θέματα που πρέπει να αναδειχθούν και να επιλυθούν από την επόμενη δημοτική διοίκηση. Το σημαντικότερο κατά την άποψη μου η επαναφορά του πολιτισμού στην καθημερινότητα. Στο σπίτι μας, στη γειτονιά μας, στον τόπο που ζούμε αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις.

Το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει την ΠΡΟΣΥΕΡ, συνδυάζει το κέφι την ζωντάνια και την ορμητική διάθεση των νέων ανθρώπων, με την εμπειρία των μεγαλύτερων. Την επίγνωση των προβλημάτων που καθημερινά βιώνει ο καθένας στον χώρο του.

Κοινός στόχος είναι να αλλάξουμε σελίδα. Να αλλάξουμε την Ερμιονίδα. Να της δώσουμε την θέση που της αξίζει και δικαιούται. Να βάλουμε τέλος στην μιζέρια και την εσωστρέφεια. Να χαράξουμε πορεία προς την ανάπτυξη και την κοινωνική αναβάθμιση με αλληλεγγύη και σεβασμό στον πολίτη.

Πιστέψτε με δεν είναι δύσκολο.

Πολλοί άλλοι τα έχουν καταφέρει.

Γιατί όχι και εμείς;

Από εσάς ζητάμε να συγκρίνετε, να κρίνετε και να μας εμπιστευθείτε.

Με Τιμή
Αγγελική Αλεβίζου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ