ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Η Βουτσαδάκη Μόνα Τέτα υποψήφια με τον συνδυασμό Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας

Η Βουτσαδάκη Μόνα Τέτα υποψήφια με τον συνδυασμό Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας

Ονομάζομαι Βουτσαδάκη Μονά Τέτα. Κατοικώ και εργάζομαι στο Κρανίδι.

Από το 1989 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο του αυτοκινήτου, παράλληλα, τα τελευταία δύο χρόνια συνεχίζω τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, θεωρώντας ότι η γνώση και η εκπαίδευση είναι μια διαρκής διαδικασία , χωρίς ημερομηνία λήξης, που ενδυναμώνει, αναπτύσσει, και εξελίσσει το άτομο, μια στάση ζωής, που συμβάλλει στην ανάπτυξη της ικανότητας ενεργής συμμετοχής στα κοινά, αλλά και στην βελτίωση της ατομικής και κοινωνικής ποιότητας ζωής .

Από τα μαθητικά μου χρόνια είχα ενεργή συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα συμμετέχοντας σε πολιτικά και συνδικαλιστικάόργανα και αργότερα σε κοινωνικούς και συλλογικούς φορείς της περιοχής μας.

Την περίοδο 2011- 2015 ανέλαβα το συντονισμό εθελοντικών δράσεων και την ταυτόχρονη διαδικτυακή προβολή τους, που στόχο είχαν την φροντίδα των οικισμών και τηνανάδειξη και προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Εκτός της καθαριότητας των πόλεων(Κρανίδι, Πόρτο Χέλι, Δίδυμα, Ερμιόνη), δημιουργήσαμε μια διαδρομή …ιστορίας και πολιτισμού, με οδηγό το νερό, συνδέοντας τους Μύλους Κρανιδίου με τα αρχαία πηγάδια της ευρύτερης περιοχής…… παράλληλα, αναβιώσαμε έθιμα μέσα από διαδραστικά βιώματα, με την σύσταση του Λαογραφικού Εργαστηρίου Ερμιονίδας, συμβάλλοντας στην σύγχρονη πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής μας. Το 2015 δημιούργησα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την Σελίδα «το Κρανίδι που αγαπήσαμε», με θεματογραφία, σχετική με την οικιστική και ιστορική διαδρομή της πόλης , σε μια προσπάθεια μνήμης, γνώσης, ευαισθητοποίησης και διαμόρφωσης της σύγχρονης πολιτισμικής μας ταυτότητας. Με την δύναμη της φωτογραφίας , προσπάθησα να αναδείξω την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης, αλλά και τηνεξαιρετική αρχιτεκτονική του παραδοσιακού οικισμού, στην κατεύθυνση της ανάληψης πρωτοβουλιών από πλευράς Δήμου, για υλοποίηση έργων προστασίας του οικισμού και αστικών αναπλάσεων. Στόχο που θέλω να διευρύνω , με την υποψηφιότητά μου, για όλους τους οικισμούς του Δήμου Ερμιονίδας.

Θεωρώ ότι διανύουμε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την τοπική αυτοδιοίκηση και οι πολίτες καλούμαστε να επιλέξουμε την ικανότερη ομάδα, που θα επαναπροσδιορίσει

-τον πολιτικό και διοικητικό ρόλο του Δήμου μας, σαν αναπτυξιακό θεσμό στην τοπική κοινωνία

-τον κοινωνικό χαρακτήρα που οφείλει να διαμορφώσει, αναπτύσσοντας δομές υποστήριξης και αλληλεγγύης για τους δημότες, τηρώντας παράλληλα τις αρχές της διαφάνειας, της νομιμότητας και της λογοδοσίας,

-τον δημοκρατικό χαρακτήρα που υποχρεούται να εμβαθύνει, ώστε οι δημότες να έχουν ενεργό ρόλο και άποψη στην διαμόρφωση του τοπικού σχεδιασμού.

Έχοντας πλήρη γνώση των τοπικών προβλημάτων και συμπορευόμενη με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Τάσο Λάμπρου, από συστάσεως της Προοδευτικής Συμμαχίας το 2014, αποφάσισα να δεχθώ την τιμητική πρόσκληση που μου έκανε και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 για τον Δήμο Ερμιονίδας.Θεωρώ ότι η ισχυρή ομάδα της παράταξής μας καθώς και η εμπειρία , η εντιμότητα , η αποτελεσματικότητα κατά την άσκηση των καθηκόντων του σαν αντιπολίτευση, αλλά και η διαλλακτικότητα, που χαρακτηρίζει τον Τάσο τον Λάμπρου σαν προσωπικότητα, αναγκαία προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου με το νόμο «Κλεισθένη», αποτελούν εγγύηση για την πρόοδο και την ανάπτυξη στην Ερμιονίδα.

Ζητώ την στήριξη και την ενεργή συμμετοχή σας για να επαναφέρουμε το Δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης , σεβόμενοι τον άνθρωπο , την πόλη και το περιβάλλον.

………η ζωή μας σε ένα τόπο είναι μια καθημερινή ενεργητική διαδικασία…

…….εμείς δημιουργούμε το χώρο με τις επιλογές και την στάση μας…..

…..εμείς διαμορφώνουμε την ζωή μας με την ενεργή συμμετοχή μας…..

Προχωράμε μπροστά και γυρίζουμε σελίδα,

Όλοι Μαζί για την δικιά μας Ερμιονίδα.

#proxwrame #gyrizoume_selida
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ