ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Διήμερη εκδρομή του ΕΝΕΕΓΥΛ Αργολίδας στο Κ.Π.Ε. Κλειτορίας-Ακράτας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:06:00 π.μ. | |
Διήμερη εκδρομή του ΕΝΕΕΓΥΛ Αργολίδας στο Κ.Π.Ε. Κλειτορίας-Ακράτας
Το διήμερο 8 και 9 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Αργολίδας στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας-Ακράτας.


Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Η αναχώρηση από το σχολείο έγινε με καιρό κρύο και βροχερό αλλά με ηθικό ακμαίο.

Μετά από σύντομο ταξίδι περίπου 2μιση ωρών φτάσαμε στον προορισμό μας, όπου έγινε η υποδοχή, τακτοποίηση στα δωμάτια και βόλτα γνωριμίας στο χωριό…
..όπου προέκυψε και μια αναπάντεχη και εκτός προγράμματος επίσκεψη στο γυμνάσιο Κλειτορίας, όπου τύχαμε ενθουσιώδους υποδοχής με παιχνίδια γνωριμίας, χορούς και αδελφοποίηση. Η επίσκεψη έκλεισε με πρόσκληση για ανταπόδοση της επίσκεψης και επιστρέψαμε στο ΚΠΕ για το μεσημεριανό.
Η πρώτη μας δραστηριότητα ήταν η κατάβαση Καλάβρυτα – Διακοφτό (χωριό Διονύση Παπαγιανόπουλου) με τη μοναδικής ομορφιάς γραμμή του οδοντωτού σιδηρόδρομου. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία.

Επόμενη στάση, Ακράτα: παιχνίδια στην παραλία με τα βότσαλα, διαγωνισμός «βατραχάκια» και φαγητό.
Επιστρέψαμε στην Κλειτορία, εξαντλημένοι πια, μέσα από το κουραστικό αλλά υπέροχο ορεινό δίκτυο. Το λεωφορείο ήταν στον αέρα από τα τραγούδια.

Η μέρα έκλεισε σε ταβερνάκι με καλό φαγητό και καλή παρέα, καθώς ξαναβρεθήκαμε με τα παιδιά του Γυμνασίου που γνωρίσαμε το πρωί.

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Μετά το πρωινό, παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον την παρουσίαση των εξαιρετικών δραστηριοτήτων του Κέντρου από την υπεύθυνη κα Μαριάννα Πασσά.
Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το Μαγευτικό Σπήλαιο των Λιμνών και το πλατανόδασος στο Πλανητέρο, με τον βροχερό καιρό να μας συνοδεύει στο μαγευτικό τοπίο.
Η εκδρομή έκλεισε με την επιστροφή στο ΚΠΕ για το τελευταίο γεύμα. Η αναχώρηση έγινε με βαριά καρδιά και την υπόσχεση για επάνοδο του χρόνου. Μια στάση στην Τρίπολη, όπου συναντηθήκαμε με συμμαθητές από το σχολείο μας, έκανε το δρόμο της επιστροφής λίγο πιο ξεκούραστο. Φτάσαμε στο Ναύπλιο το βραδάκι, γεμάτοι από εικόνες και εμπειρίες ανυπομονώντας να βρεθούμε την επόμενη μέρα στο σχολείο για να διηγηθούμε τα κατορθώματά μας.
Υπ. καθηγητές: Κανέλλου Παναγιώτα, Μελισσάρη Χρυσούλα, Χατζηπαπάς-Πλιόσκας Βάιος.
Ευχαριστείες

Η εκδρομή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τις πολύτιμες χορηγίες του καταστήματος ειδών υγιεινής ΜΑΤΖΟΥΝΗΣ Σ. & ΣΙΑ ΟΕ- Ναύπλιο, και του πολυχώρου ΦΟΥΓΑΡΟ.

Ευχαριστούμε επίσης τον οδηγό του λεωφορείου κ. Χρήστο Κακουριώτη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ