ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Απάντηση σε κακοπροαίρετους σχολιασμούς από το Δήμο Επιδαύρου και την ΔΕΥΑΕΠ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:15:00 μ.μ. |
Απάντηση σε κακοπροαίρετους σχολιασμούς από το Δήμο Επιδαύρου και την ΔΕΥΑΕΠ
 Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται κατά την προεκλογική περίοδο στο Δήμο Επιδαύρου στην προσπάθεια των υποψηφίων να “αλιεύσουν” ψήφους, ενημερώνουμε τους δημότες για τα παρακάτω:

Ο Δήμος και η ΔΕΥΑ Επιδαύρου διεκδικούν από κοινού και συντονισμένα, προκειμένου να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και την λύση των προβλημάτων που προκύπτουν.

Έτσι, υποβλήθηκε αίτημα και εγκρίθηκε έκτακτη επιχορήγηση 200.000,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών με την οποία η ΔΕΥΑ έχει δρομολογήσει την ανόρυξη δύο υδρευτικών γεωτρήσεων -μία στην Κοινότητα Αγίου Δημητρίου και μία στην Κοινότητα Τραχειάς- που βρίσκονται στην διαδικασία δημοπράτησης.

Επίσης υποβλήθηκε αίτημα στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για την αναβάθμιση των βιολογικών καθαρισμών, προϋπολογισμού 2.300.000,00 € το οποίο εγκρίθηκε και έχει δρομολογηθεί η διαδικασία υλοποίησης των έργων.

Η Δημοτική Αρχή έχει επιλέξει να μην ανακοινώνει δελτίο τύπου κάθε φορά που μία χρηματοδότηση ή ένα έργο ή μια δράση δρομολογείται και εγκρίνεται, διότι θεωρεί αυτονόητη υποχρέωσή της να διεκδικεί και να υλοποιεί ό,τι είναι προς όφελος των πολιτών του Δήμου. Αυτονόητη υποχρέωση όμως είναι και η απάντηση σε κακοπροαίρετους σχολιασμούς.


 Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΕΠ                          Ο Δήμαρχος
            Γεώργιος Μακρής                             Κωνσταντίνος Γκάτζιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ