Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Ευχαριστίες του εκλεγμένου τοπικού συμβούλου Μαυρόγιαννη Θεοδόση με τον συνδυασμό "Δίνουμε δύναμη στο Χωριό μας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:32:00 μ.μ. | | |
Αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί.
‌Ο συνδυασμός μας ευχαριστεί όλους τους συγχωριανούς που προσήλθαν στις κάλπες για την συμμετοχή τους στις τοπικές εκλογές.

‌ Η ψήφος έχει μεγάλο νόημα. Ένας στους τρεις Καρυώτες ψήφισε τον συνδυασμό μας και αντίστοιχο ποσοστό τους άλλους δύο συνδυασμούς θέτοντας μας όλους συνυπεύθυνους στο καλό του τόπου. 

Μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν οι ψήφοι που έλειπαν για να βγάλουμε και δεύτερο τοπικό σύμβουλο.
‌Καταλάβαμε ότι μας αγκάλιασαν, έκριναν εξαιρετική κίνηση την δημιουργία της πρωτοβουλίας μας αλλά στην ουσια μας αφήνουν και αρκετό χρόνο για τις δουλειές μας με τις οποίες ήδη προβάλλουμε το χωριό μας και το αναδεικνύουμε τόσο σε επίπεδο ανθρώπων όσο και σε επίπεδο ποιοτικά ανώτερων προϊόντων του πρωτογενούς τομέα,που το έχει ανάγκη η περιοχή μας, να μην τις βάλουμε στην άκρη και επικεντρωθούμε στη πολιτική.Για τον λόγο αυτό τους ευχαριστούμε δύο φορές .
‌Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε σήμερα στους συμπολίτες μας είναι ότι η πρωτοβουλία μας και εγώ προσωπικά αποτελούμε την εγγύηση που θα δώσει νόημα και περιεχόμενο στα τοπικά συμβούλια με συνεργασία για το καλό του τόπου , σεβασμό στον γείτονά μας, αλληλεγγύη όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη , διαφάνεια και τακτική ενημέρωση σε όποιες αποφάσεις λαμβάνουμε και ενεργή αγωνιστική συμμετοχή κάνοντας τους υπερήφανους που μας εμπιστεύτηκαν.
‌Στους άλλους δύο κομματικούς συνδυασμούς με την ισοψηφία των δύο συμβούλων έκαστος τους έδωσε να καταλάβουν ότι πρέπει να μάθουν να ακούν και να συζητάνε, αρνήθηκαν το ενωτικό ακομμάτιστο ψηφοδέλτιο που προτείναμε και το βρήκαν μπροστά τους, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να πάει μπροστά ο τόπος μας θέτοντάς τους συνυπεύθυνους στην διαχείριση των κοινών δίνοντας δύο θέσεις στο συμβούλιο εκατέρωθεν.
Συγχαίρουμε τους δυο εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους καθώς και τους δύο τελικούς διεκδικητές του προεδρικού θώκου, για την εκλογική τους επιτυχία και ελπίζουμε να αποβεί ωφέλιμη αυτή την φορά για τον τόπο μας.
Η πρωτοβουλία μας συστάθηκε μόλις 1 μήνα πριν τις εκλογές και κατάφερε να λάβει το ένα τρίτο των ψηφοφόρων υπερβαίνοντας κάθε λογής εμπόδιο που εμφανίζονταν . Πάλεψε με ήθος, έκανε καθαρό αγώνα χωρίς κανένα πολιτικό τερτίπι. Στηρίχτηκε από τους συγχωριανούς μας από άλλους φανερά και από άλλους όσο τους έπαιρνε για να μην τα βρουν δύσκολα την επομένη των εκλογών.
Από αύριο μια λέξη θα κυριαρχεί στο πολιτικό σκηνικό:
η λέξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Συνεργασία είναι και η λέξη με την οποία ξεκινήσε η κίνησή μας καθώς εξ αρχής είχα ζητήσει και απο τους άλλους δυο συνδυασμούς να κατεβούμε στις εκλογές σε κοινό ψηφοδέλτιο για να μπορούμε να κερδίσουμε οσα περισσότερα γίνεται για το τοπο μας.
Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε σήμερα στους συμπολίτες είναι οτι η πρωτοβουλία μας ,και εγω προσωπικά όπως ήδη κάνω εδω και χρόνια με την δουλειά μου ,θα αγωνιστούμε για την προκοπή, την προώθησή και το μέλλον του τόπου.
Τέλος με την δύναμη που μας δώσατε θα είμαστε οι εγγυητές της διαφάνειας και της συνεργασίας του συμβουλίου της κοινότητάς μας.
Θα αγωνιστούμε όπως ξεκινήσαμε, ανεξάρτητοι από κομματικές δεσμεύσεις, μακριά απο κρυφές σκοπιμότητες και πάνω απ'ολα ενωτικά για να δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στον τόπο μας.

Με τιμή
Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ