ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

«Τα του καίσαρος τω καίσαρι…» στον Οίαξ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. | |
«Τα του καίσαρος τω καίσαρι…» στον Οίαξ Ναυπλίου
 Ένας πόλεμος νικηφόρος, η άνοδος της ομάδας στα σαλόνια της #Α2, καταφέρνοντας να κερδίζει μάχες σταθερά και με υπομονή εδώ και 3 χρόνια.

Το ερώτημα εύλογο. Πως τα κατάφεραν, σε μια περίοδο που οι οικονομικές δυσχέρειες, κάνουν καταξιωμένους συλλόγους να εγκαταλείπουν;

Παρατηρώντας, όμως τους ανθρώπους του ΟΙΑΚΑ, θα πρέπει να είναι τυφλός να μην αναγνωρίσει κανείς, ότι τους χαρακτηρίζει το όραμα, η ψυχή, το φιλότιμο, και η ειλικρίνεια. Στοιχεία σπάνια, δυσεύρετα και μη εξαγοράσιμα. Ονειρεύτηκαν, σχεδίασαν και κτίσανε την άνοδο, που καμαρώνουμε όλοι, μία μικρή παρέα κάτι σαν «Φιλική Εταιρία» θα λέγαμε.

Χρήστος Μπαλάσκας , Βαγγέλης Καρπατσέλης , Κώστας Ρέππας .

Με μία ιδιαίτερη διαίσθηση φέρνουν κοντά τους συνεργάτες , προπονητές και παίκτες, που η παρουσία τους στο γήπεδο χαρακτηρίζεται πρώτα από όλα από σεβασμό στο άθλημα και στους φιλάθλους.

Βέβαια μεγάλο το μερίδιο νίκης και αδιαμφισβήτητο στον προπονητή Χάρη Κουλουριώτη και τους εντυπωσιακούς παίκτες για την τοπική κοινωνία Πελεκάνο , Παπαντωνίου, Κουμπούρα . Προσωπικότητες χωρίς έπαρση και αλαζονεία, αλλά με καταδεχτικότητα και χαμόγελο με τον ναυπλιώτικο κόσμο και τα μικρά παιδιά.

Λοιπόν σε αυτή την μικρή παρέα, που κατάφερε να μας ενώσει όλους στο γήπεδο η ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ….
και εκείνοι θα σκύψουν το κεφάλι, με ταπεινότητα……….

Μήπως ;μήπως αναρωτιέμαι …..εδώ είναι το μυστικό της επιτυχίας τους;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ