ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Η Ευαγγελία Ηλιού υποψήφια με την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:24:00 π.μ. | | |
Η Ευαγγελία Ηλιού υποψήφια με την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας
 Ζούμε, κατά γενική ομολογία, σε έναν υπέροχο τόπο! Ως συντονίστρια Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στο Γυμνάσιο Κρανιδίου που υπηρετώ, ακούω τους φιλοξενούμενους ξένους συναδέλφους μου να τον λένε ‘ευλογημένο τόπο’ και φουσκώνω από περηφάνεια!

Την ίδια περηφάνεια θέλω να νιώθουν τα παιδιά μου και οι νέοι μας για τον τόπο μας: για τις φυσικές ομορφιές του, για την ιστορία του, τη λαογραφία του, τον πολιτισμό του, την ανάπτυξή του, την προοπτική του για το μέλλον.

Τούτος ο τόπος, η Ερμιονίδα μας, η γενέτειρά μου, είναι που μας στήριξε εμένα και τη γενιά μου με ρίζες γερές για να ανοίξουμε τα φτερά μας και να προκόψουμε. Και ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε. Όχι από υποχρέωση να κάνουμε απλά κάτι για την πατρίδα μας, μα γιατί το οφείλουμε στα νιάτα μας που παίρνουν τη σκυτάλη. Είναι χρέος μας να έχει ο τόπος μας ανοιχτές τις προοπτικές του για ανάπτυξη. Αλλιώς, πώς θα συνεχίσουν οι νέοι μας; Γιατί θα θελήσουν να μείνουν και να δραστηριοποιηθούν στον τόπο τους; Και χωρίς αυτούς, πώς θα διατηρηθεί ζωντανή και η ιστορία του και η παράδοσή του; Πώς, κυρίως, η Ερμιονίδα θα μείνει ζωντανή;

Όχι χωρίς τους νέους της, πάντως.

Δημοτικές εκλογές 2019. Μια πρόκληση. Μια ευκαιρία για την Ερμιονίδα που δεν πρέπει να χαθεί.

Μάλιστα. Άλλη μια γραφική και ρομαντική προεκλογική έκθεση ιδεών, ε;

Όχι. Όχι, βέβαια! Το αντίθετο.

Η Ερμιονίδα μας μπορεί να έχει το μέλλον που της αξίζει. Υπό προϋποθέσεις, φυσικά. Με ένα δήμαρχο που η αυτοπροβολή του θα είναι το έργο του και όχι ο αυτοσκοπός του. Που θα ακούει προσεχτικά τον κάθε πολίτη, θα αφουγκράζεται την ανάγκη του, το παράπονό του, την ιδέα του, το όραμά του. Από όποια κοινότητα, πολιτικό χώρο, ηλικία, μόρφωση ή επάγγελμα κι αν προέρχεται. Ένα δήμαρχο από εμάς για εμάς. Που θα συνεργαστεί με το τοπικό συμβούλιο της κάθε κοινότητας. Γιατί οι ντόπιοι είναι που ξέρουν τις ιδιαιτερότητες του τόπου τους καλύτερα από τον καθένα, που ζουν τα προβλήματά του. Μόνο με τη δική τους συνεργασία μπορεί να προκόψει κάθε κοινότητα.

Έναν δήμαρχο που δεν θα γεμίσει το προεκλογικό του πρόγραμμα με ακατάσχετη παροχολογία και ατέλειωτες υποσχέσεις για έργα και δομές που στην παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας μας δεν έχουν πιθανότητες να υλοποιηθούν. Έναν δήμαρχο που δεν θα ξοδέψει το χρόνο του στο τι δεν έγινε απλά για τη δημιουργία εντυπώσεων, αλλά στο τι θα γίνει, τι μπορεί να γίνει για να προχωρήσει η Ερμιονίδα μας. Ένα δήμαρχο που δεν θα παρουσιάσει ότι κατάφερε η ιδιωτική πρωτοβουλία ή η Περιφέρεια ως δικό του έργο, πολύ περισσότερο ως το μοναδικό του έργο, στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Πάνω απ’ όλα, ένα δήμαρχο που θα ενώνει, δεν θα διχάζει.

Έναν δήμαρχο που θα στελεχώνεται από ανθρώπους ικανούς, με θέληση για δουλειά και επιμονή, που θα διαθέτουν γνώσεις, εμπειρία, φρέσκες ιδέες, σοβαρότητα. Άνθρωποι που θα προέρχονται από διάφορα επαγγέλματα, από όλες τις ηλικίες, δραστήριοι ήδη, καθένας με τον τρόπο του, στη δουλειά του, στα πολιτιστικά δρώμενα της Ερμιονίδας μας, στα κοινά του τόπου μας.

Λοιπόν, είμαστε εδώ, και είμαστε έτοιμοι για δουλειά! Για την Ερμιονίδα που μας αφορά! Για τα προβλήματά της που απαιτούν λύση εδώ και τώρα! Για τον τόπο που μας μεγάλωσε! Για τον τόπο που ζούμε! Για τον τόπο που αγαπάμε! Για τον τόπο που θα παραδώσουμε στην επόμενη γενιά και μπορεί και πρέπει να έχει μέλλον!

Είμαστε εδώ με τον Τάσο το Λάμπρου! Με το συμμαθητή μου, το γείτονα των παιδικών μου χρόνων. Με τον Τάσο Λάμπρου που ένωσε στο ψηφοδέλτιό του ανθρώπους ικανούς να φέρουν αποτέλεσμα με σκληρή δουλειά! Με τον Τάσο Λάμπρου που μας τιμά να είμαστε δίπλα του! Που μας έδωσε το λόγο να σας πούμε οι ίδιοι ποιοι είμαστε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας, ντόμπρα και ειλικρινά μπροστά σας, χωρίς περιστροφές, χωρίς προετοιμασίες, χωρίς στημένες φιέστες. Γιατί ο Τάσος Λάμπρου είναι ο δήμαρχος από εμάς για εμάς, όλους τους κατοίκους της Ερμιονίδας μας! Ο δήμαρχος που θα ενώσει αντί να διχάσει και γι’ αυτό θα φέρει αποτέλεσμα!

Είμαστε εδώ με τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Λάμπρου, για να δώσουμε Ευρωπαϊκή διάσταση και όραμα στο δήμο μας! Για να φροντίσουμε τις κοινωνικές του δομές! Για να υλοποιήσουμε τα απαραίτητα αναπτυξιακά έργα που διακηρύσσει στο πρόγραμμά της η Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας, με σύμμαχο και συμμέτοχο τον ενεργό πολίτη! Τον κάθε πολίτη σε κάθε γωνιά της Ερμιονίδας μας! Τον πολίτη που θα ενημερώνεται επίσημα, υπεύθυνα με διαφάνεια και με σύγχρονο τρόπο από το Γραφείο Δημότη με ηλεκτρονική διασύνδεση. Τον πολίτη στον οποίο θα λογοδοτεί ο Δήμαρχός του με την καθιέρωση της μηνιαίας λογοδοσίας των πεπραγμένων του Δημοτικού Συμβουλίου! Στον πολίτη που θα δει τα χρήματα του δήμου να διαχειρίζονται με απόλυτη διαφάνεια!

Είναι ώρα ο Δήμος της Ερμιονίδας μας να αποκτήσει Δημοτική αρχή με νέο ύφος και νέο ήθος!

Είναι ώρα να αλλάξουμε σελίδα!

Είναι ώρα να προχωρήσουμε μπροστά!

Όλοι μαζί!

Για τη δική μας Ερμιονίδα!

#proxwrame #gyrizoume_selida

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΗΛΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ