ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Σύνθημα Νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Καμπόσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:22:00 μ.μ. | | | |
Σε κλίμα ενθουσιασμού με εκατοντάδες πολίτες να κατακλύζουν την πλατεία του Άργους, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος»

Η εκδήλωση των εγκαινίων ξεκίνησε με την καθιερωμένη τελετή του αγιασμού των γραφείων στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο κέντρο του Άργους από τον π. Γεωργιο Σελλή Πρόεδρο του ΙΣΚΕ και εφημέριου του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Πέτρου Άργους.
Ακολούθησε η ομιλία του Δημήτρη Καμπόσου κάτω από επευφημίες και παρατεταμένα χειροκροτήματα από το συγκεντρωμένο πλήθος.
Ο κύριος Καμπόσος έκανε εκτενή αναφορά σε μικρά και μεγάλα έργα που πραγματοποίησε η παρούσα Δημοτική αρχή σε ολόκληρο τον Δήμο Άργους Μυκηνών, που έγιναν χωρίς δανεικά και με μειωμένη την κρατική οικονομική βοήθεια.
Ο Δημήτρης Καμπόσος επιτέθηκε στους επικριτές του έργου του και εξέφρασε πολλές φορές την απόλυτη βεβαιότητα του για την νίκη της παράταξη του στις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά του και όλους τους συνεργάτες του για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.
Σημεία από την ομιλία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου: 

«Αναλάβαμε την διοίκηση, 8 πρώην ΟΤΑ οι οποίοι συγχωνεύτηκαν σε έναν, με μεγάλες δανειακές υποχρεώσεις και σε μια περίοδο που η κρατική επιχορήγηση μειώθηκε δραματικά.
Με αποφασιστικότητα από την πρώτη θητεία κινούμενοι με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, προωθήσαμε αποτελεσματικά και γρήγορα τη διοικητική και οικονομική ενοποίηση του νέου Δήμου.
Βγάλαμε το Δήμο από το περιθώριο, τον φέραμε ξανά στο προσκήνιο και διεκδικήσαμε μαχητικά τη λύση χρονιζόντων προβλημάτων της περιοχής.
Με δραστικές παρεμβάσεις, θωρακίσαμε την τοπική κοινωνία από τις σαρωτικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, παρέχοντας έμπρακτη στήριξη στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.
Υλοποιήσαμε το όραμά των πολιτών με σχέδιο και πρόγραμμα, διασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση για έργα ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ, που η πραγματοποίησή τους αποτελεί τη βασική υποδομή για την απογείωση του Δήμου όπως για παράδειγμα η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους, η Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος , τα δυο σχολεία σε Ίναχο & Κουτσοπόδι καθώς και η ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλεως Νοτίου τμήματος που δίνει πλέον την δυνατότητα οικοδόμησης στους ιδιοκτήτες των εκτάσεων τους.
Το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων ένα ακόμα έργο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και θα επιλύσει προβλήματα που χρόνιζαν , με τους κατοίκους της περιοχής της Νέας Κίου να αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα της ΧΑΔΑ που είχε δημιουργηθεί στη θέση Γκριμάρια.
Συνεχίζουμε με το Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο και με το βλέμμα πλέον στην περιφέρεια του Δήμου μας. Στα χωριά μας.
Το Μυθολογικό Πάρκο αποτελεί την κορωνίδα των έργων που έχουμε εξαγγείλει με στόχο την εξάλειψη της ανεργίας, την αναβάθμιση του τουρισμού, την ανάδειξη του ιστορικού και αρχαιολογικού πλούτου του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Κάποιοι μας λένε ονειροπόλους και μας κατηγορούν για προεκλογικά τεχνάσματα. Είναι εκείνοι που έλεγαν το ίδιο και για την Ανάπλαση του Κέντρου και για όλα τα μεγάλα έργα που είχαμε προαναγγείλει και όμως τα κάναμε πράξη! Ποιοι είναι εκείνοι που μας κατηγορούν; Τι πρόσφεραν από τις θέσεις ευθύνης και δύναμης που κατείχαν; Πότε προσέφεραν επί της ουσίας στον τόπο;
Με πολεμούν με λάσπη , ψέματα και κατηγορίες


Δεν απαντώ-Θα τους απαντήσει ο λαός στις 26 Μαΐου που γνωρίζει ποιος τα έβαλε με τα μεγάλα συμφέροντα και ποιος στέκεται ακόμα στο πλευρό του! Φίλες και φίλοι αυτές τις εκλογές έχουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε όσα μαζί ονειρευτήκαμε, για το μέλλον των παιδιών μας, το σήμερα των γερόντων και το τώρα του Δήμου Άργους Μυκηνών. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε!» τόνισε μεταξύ άλλων ο κύριος Καμπόσος.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ