ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Ο.Μ. Ναυπλίου του ΣΥΡΙΖΑ: Παραποιούνται γεγονότα και οι θέσεις μας για να μας πλήξουν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:41:00 π.μ. | |
Ο.Μ. Ναυπλίου του ΣΥΡΙΖΑ: Παραποιούνται γεγονότα και οι θέσεις μας για να μας πλήξουν
 Την προηγούμενη Πέμπτη, συνεδρίασε η προβλεπόμενη από το νόμο διακομματική επιτροπή στο δημαρχείο Ναυπλίου με θέμα τους χώρους που θα καταλάβουν με περίπτερα τα κόμματα, εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Στη συνεδρίαση αυτή, κατά την οποία δημιουργήθηκε ένταση και ζητήθηκε η απομάκρυνση εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, δεν παρέστη εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με έκπληξη, διαβάσαμε την επομένη, ανακοινώσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΚΕ, τη ΛΑΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ότι τάχα συμφωνήσαμε ως ΣΥΡΙΖΑ να δοθεί περίπτερο στη Χρυσή Αυγή με το επιχείρημα ότι ο εκπρόσωπος του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού του κυρίου Σαλεσιώτη, στον οποίο είναι υποψήφιοι και συμπολίτες που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και από άλλα κόμματα, δεν αντέδρασε και δεν αποχώρησε από τη σύσκεψη.

Μάλιστα, αυτό έγινε αφορμή για σφοδρή γενική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και βέβαια να κατηγορηθεί ότι δείχνει ανοχή στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που παραποιούνται γεγονότα και οι θέσεις μας για να μας πλήξουν, ούτε θα είναι η τελευταία, όμως, θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο στοιχειώδης σεβασμός στην αλήθεια, θα επικρατήσει τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές.

Από την Ο.Μ. Ναυπλίου του ΣΥΡΙΖΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ