ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Την Κυριακή ο Οίακας γράφει ιστορία - Οδηγίες για την προσέλευση στο γήπεδο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:03:00 μ.μ. | | |
Την Κυριακή ο Οίακας γράφει ιστορία
 Στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου την Κυριακή 12/5/2019, στις 17:00 ο Οίαξ Ναυπλίου, θα αντιμετωπίσει τον ΚΑΟ Κορίνθου, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Β΄ Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ Ανδρών. 

Μία αναμέτρηση όπου θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, καθώς με νίκη η ομάδα της Αργολίδας σφραγίζει και επίσημα το εισιτήριο της ανόδου στην Α2.

Η διοίκηση του Οίακα Ναυπλίου καλεί τους φίλους – φιλάθλους της ομάδας, μικρούς και μεγάλους, να βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης ώστε να χειροκροτήσουν τους αθλητές – τους προπονητές της ομάδας, να τους ωθήσουμε σε μία ακόμη νίκη, που και στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι ΜΑΖΙ!!!

Το Δ.Σ του Συλλόγου για τον συγκεκριμένο αγώνα θέλει να κάνει γνωστά τα εξής:

Γενική Είσοδος 7€

Παιδιά μέχρι 12 ετών, που συνοδεύονται δωρεάν.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο.

Η λειτουργία του εκδοτηρίου θα ξεκινήσει την Κυριακή 12/5/2019 και από ώρα 14:00.

Στο κλειστό γυμναστήριο ΔΕΝ θα εισέρχεται κανείς παρά ΜΟΝΟ α) οι κάτοχοι εισιτηρίων β)οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και γ) παιδιά μέχρι 12 ετών που συνοδεύονται.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους κατόχους των καρτών διαρκείας να βρίσκονται εντός του κλειστού γυμναστηρίου το αργότερο μέχρι τις 16:30 και στο συγκεκριμένο χώρο που θα υποδειχθεί από τους υπευθύνους της ομάδας μας.

Παράκληση για την έγκαιρη προσέλευση των φίλων της ομάδας την Κυριακή στο γήπεδο.

Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι επιτακτική και απαραίτητη και σε αυτό το παιγνίδι την ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5/2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ