ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Υποψήφιος με τον Αλέκο Τσιλογιάννη στον Δήμο Επιδαύρου ο Γιάννης Ξυπολιάς

Υποψήφιος με τον Αλέκο Τσιλογιάννη στον Δήμο Επιδαύρου ο Γιάννης Ξυπολιάς
Φίλες και Φίλοι.
Μέσα στο πλαίσιο των πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, κάθε τοπικός πολιτικός σχηματισμός οφείλει να έχει ως προτεραιότητα κυρίως την ενότητα των δημοτών. 

Στο δύσκολο σύγχρονο πολιτικό περιβάλλον που βιώνουμε,δε χωρούν τακτικές διχασμού, διχόνοιας και διαίρεσης των πολιτών. Αυτές είναι πρακτικές που πρέπει να μείνουν στο παρελθόν.

Στόχος κάθε αυτοδιοικητικής παράταξης σήμερα πρέπει να είναι αποκλειστικά η εναρμόνιση με τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Κάτι τέτοιο απαιτεί διάθεση ενωτική και συναινετική και ρήξη οριστική με κάθε τι που οδηγεί σε πόλωση. Έτσι θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ικανούς και χρήσιμους δημότες που δε θα είναι μακριά από τα τεκταινόμενα, αλλά θα συμμετάσχουν σε αυτά.


Με αυτές τις σκέψεις και μέσα σε τέτοιο πνεύμα συνεχίζω με διάθεση προσφοράς τη διαδρομή μου στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συμμετέχοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη (ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ) του Αλέκου Τσιλογιάννη.
Με γνώμονα τη διαφάνεια θα συνεχίσω να εργάζομαι με ανιδιοτέλεια στις αυτοδιοικητικές υποθέσεις του τόπου μας.

Όλοι μαζί με ενότητα, συναίνεση, συνεργασία και με ανοιχτό μυαλό μπορούμε να κτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι επιτακτική ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά να δημιουργήσουμε αισιόδοξες προοπτικές για αυτόν τον πραγματικά προνομιακό τόπο που ζούμε.

Ιωάννης Ξυπολιάς
Αντιδήμαρχος Δήμου Επιδαύρου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Επιδαύρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ