ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου από το Δημοτικό Σχολείο Λυγουριού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 π.μ. | |
Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου από το Δημοτικό Σχολείο Λυγουριού
Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, οι μαθητές- μαθήτριες της Δ΄Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού και οι υπεύθυνοι του Κ.Α.Π.Η. , παρέδωσαν ένα ολοκαίνουριο αναπηρικό αμαξίδιο στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού. Η προμήθεια του αμαξιδίου εξασφαλίστηκε μέσω της συλλογής καπακιών τα τελευταία τρία χρόνια και της μετατροπής της οικονομικής τους αξίας σε αγορά .

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας , τις οικογένειές τους , τους ιδιοκτήτες και εργαζομένους σε χώρους εστίασης του Δήμου Επιδαύρου, για τη θερμή ανταπόκρισή τους στο αίτημα συλλογής των καπακιών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην υπεύθυνη για το πρόγραμμα ανακύκλωσης εκπαιδευτικό του σχολείου μας κ. Καλαματιανού Β., τον κοινωνικό λειτουργό κ. Κούβαλη Ι. , τη φυσιοθεραπεύτρια κ. Λιάτα Δ. για το συντονισμό της προσπάθειας, τον κύριο Κυριάκη Γ. και τη σύζυγό του για τη συνεισφορά τους σε ποσότητα καπακιών και την αμέριστη στήριξή τους στο πρόγραμμα, 
Το αμαξίδιο παρέλαβαν εκ μέρους του Κέντρου Υγείας η επισκέπτρια Υγείας κ. Αργιανά Π. και ο φυσιοθεραπευτής κ. Λούρης Α. μαζί με ζωγραφιές των παιδιών του σχολείου. Θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των ασθενών του κέντρου , αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα να παραχωρείται σε όποια οικογένεια του Δήμου Επιδαύρου το έχει ανάγκη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό και κάλεσμα για συνέχιση της προσπάθειας και συνολικά της ανακύκλωσης, ο Δήμαρχος του Δήμου Επιδαύρου κ. Γκάτζιος Κ. , καθώς και η Διευθύντρια του σχολείου κ. Δουράνου Α. , η οποία δεσμεύτηκε για την έναρξη νέου προγράμματος συλλογής καπακιών για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου από την επόμενη σχολική χρονιά , σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ, το Κέντρο Υγείας , αλλά και άλλους φορείς του Δήμου Επιδαύρου , οι οποίοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή.

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια του Σχολείου
Δουράνου Α.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ