ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Βεσπάκηδες και από το Ναύπλιο πήγαν Πάτρα και ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις βόλτες τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:44:00 π.μ. |
Βεσπάκηδες και από το Ναύπλιο πήγαν Πάτρα και ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις βόλτες τους
 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκδήλωση που διοργάνωσε το Vespa Club Achaias, "Οι Σφίγγες Πάνε... Πάτρα".

Πρόκειται για τη συνάντηση των βεσπάκηδων όλης της Ελλάδας που αυτή τη φορά έγινε στην Πάτρα και διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τα μέλη της λέσχης της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Για ένα τριήμερο οι βεσπάκηδες που ήρθαν στην Πάτρα από διάφορα μέρη της Ελλάδος δεν σταμάτησαν να κάνουν βόλτες και να ξεναγούνται από τους Πατρινούς σε διάφορα σημεία της πόλης. 
Έκαναν πορεία στο κέντρο, πήγαν σε αξιοθέατα και σημεία αναφοράς της Πάτρας και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία από το Αρχαίο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο. Στην Πάτρα βρέθηκαν για το τριήμερο βεσπάκηδες από λέσχες της Αθήνας, του Ναυπλίου, της Καλαμάτας, της Κορίνθου, αλλά και επισκέπτες από τη Θεσσαλονίκη, τον Πύργο, την Ελευσίνα, τη Σκιάθο, τη Ναύπακτο, την Άρτα και την Αλβανία.

Μάλιστα στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγιναν και τα εγκαίνια του νέου χώρου όπου βρίσκονται τα γραφεία του club της Πάτρας, στην οδό Μεσολογγίου 9, ενώ οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για τη νέα χρονιά προκειμένου να βρεθούν ξανά μαζί, με καλύτερο καιρό αυτή τη φορά. 
Η λήξη του τριημέρου σήμανε με έναν καφέ στον Φάρο που αποτελεί και το σήμα του Vespa Club Achaias. "Ευχαριστούμε τις συνδιοργανώτριες Λέσχες Αθηναϊκή Λέσχη Βέσπα, Βέσπα κλαμπ Πειραιά, Βέσπα κλαμπ Ναύπλιο, Βέσπα κλαμπ Καλαμάτα, τις αδελφικές μας λέσχες Αχλεμο 2018, Λεκλαμπ, Ε.Λ.Ι.Α. και όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια μας" αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στην σελίδα του club στο facebook.

"Ευχή όλων μας του χρόνου να ξαναβρεθούμε και να περάσουμε ένα διήμερο γεμάτο βέσπα. Που; Έκπληξη;".

Πηγή: patrasevents.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ