ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Η Βασιλική Μπινιάρη – Πατεράκη υποψήφια με την "Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:05:00 μ.μ. | | |
Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες,

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Ερμιονίδας Τάσου Λάμπρου και θα είμαι ξανά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ερμιονίδας με τον συνδυασμό «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Ως νέα μητέρα, αγρότισσα, κτηνοτρόφος και μόνιμη κάτοικος του Ράδου, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πάει ο τόπος μου μπροστά και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Ο Δήμος Ερμιονίδας πρέπει να αλλάξει σελίδα και να ξεφύγει από την σημερινή περίοδο απραξίας, μιζέριας και οικονομικής εγκατάλειψης.

Ο Τάσος Λάμπρου διαθέτει την εμπειρία, την εργατικότητα, την τιμιότητα, το πρόγραμμα και την ισχυρή ομάδα συνεργατών για να αναλάβει με επιτυχία τα καθήκοντα του Δημάρχου Ερμιονίδας από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Η ισχυρή ομάδα της παράταξής, μας αποτελεί εγγύηση ότι μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά μας και να εξασφαλίσει την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ερμιονίδας.

Όλοι μαζί μπορούμε να εργαστούμε ενωμένα με συναίνεση, συλλογικότητα και αλληλεγγύη, για να δημιουργήσουμε ένα Δήμο πρότυπο για τις επόμενες γενιές.

Προχωράμε μπροστά και γυρίζουμε σελίδα,
Όλοι Μαζί για την δικιά μας Ερμιονίδα.

#proxwrame #gyrizoume_selida

Με Τιμή
Μπινιάρη – Πατεράκη Βασιλική
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ