Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

Αργολίδα: Παρουσία Σαμαρά - Καμπόσου η ομιλία Μητσοτάκη στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 μ.μ. | |
Αργολίδα: Παρουσία Σαμαρά - Καμπόσου η ομιλία Μητσοτάκη στο Άργος
Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Πελοπόννησο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε την Αργολίδα και πραγματοποίησε ομιλία το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα εκδηλώσεων Pantazis Royall στην Δαλαμανάρα Άργους.

Αργολίδα: Παρουσία Σαμαρά - Καμπόσου η ομιλία Μητσοτάκη στο Άργος
 Έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους συγκεντρωμένους, ενώ παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Δημαρχος Άργους Μυκηνων Δημήτρης Καμπόσος.
 Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους πολίτες για τη θερμή τους υποδοχή, αναφέρθηκε στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές: «Βρισκόμαστε δύο μέρες πριν από τις περιφερειακές εκλογές.
Την προηγούμενη Κυριακή έγινε το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Μεθαύριο θα γίνει το δεύτερο βήμα και στις 7 Ιουλίου, με τη δική σας στήριξη, θα γίνει το τρίτο και οριστικό βήμα για να μπορέσουμε να χτίσουμε μια Ελλάδα πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη για όλους τους Έλληνες. Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω, δική μου δουλειά είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες».
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα. «Η Νέα Δημοκρατία και εγώ προσωπικά στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα, για να είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης», είπε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε: «Γνωρίζω τον Παναγιώτη πολλά χρόνια.
Είναι ένας άξιος αυτοδιοικητικός, ένας άνθρωπος που άλλαξε την όψη της Καλαμάτας, έχει φιλόδοξα σχέδια για την περιφέρεια Πελοποννήσου, και μπορεί να γνωρίζει ότι την επόμενη μέρα -εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός στις 7 Ιουλίου- θα έχει έναν σύμμαχο στο Μέγαρο Μαξίμου, που θα στηρίξει ενεργά τις προοπτικές της Πελοποννήσου, όχι μόνο για κάποιους, αλλά για όλους».
Νωρίτερα είχε συνάντηση στο Ναύπλιο με νέους αγρότες όπου άκουσε τους προβληματισμούς τους και τις ανησυχίες τους, ενώ τόνισε πως η κυβερνηση του θα στηρίξει τους νέους αγρότες.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ