ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Αποχώρησε από συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής στο Ναύπλιο η Ανταρσία στο Μωριά λόγω Χρυσής Αυγής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:14:00 μ.μ. | |
Αποχώρησε από συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής στο Ναύπλιο η Ανταρσία στο Μωριά λόγω Χρυσής Αυγής
 Κατά τη συνεδρίαση της διακομματικής-διαπαραταξιακής επιτροπής για τον καθορισμό των χώρων και του τρόπου χρήσης τους κατά την προεκλογική περίοδο, ως "Ανταρσία στο Μοριά" ζητήσαμε, μαζί με άλλες αριστερές παρατάξεις, από το σύνολο των παρατάξεων να αποφασίσουν εάν θα δεχτούν την παρουσία και την συμμετοχή στη συνεδρίαση, των εκπροσώπων των εκλογικών σχηματισμών που υποστηρίζονται από τη Χρυσή Αυγή.

Θέση μας είναι ότι σε καθε περίπτωση δεν μπορεί να παρέχεται από καμία παράταξη που αυτοπροσδιορίζεται ως δημοκρατική, ανοχή ή νομιμοποίηση στο νεοναζιστικό αυτό μόρφωμα, άμμεση ή έμμεση.

Η θέση των εκπροσώπων της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και των δημοτικών παρατάξεων των κυρίων Κωστούρου, Αναγνωσταρά και Σαλεσιώτη, ήταν να δεχτούν την παρουσία και τη συμμετοχή στη συζήτηση των εκπροσώπων της Χ.Α., και να μην έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί τους, επικαλούμενες δήθεν το "δημοκρατικό κεκτημένο". Προφανώς, η αγωνία να αλιευθούν μερικά ψηφαλάκια από το χώρο της ακροδεξιάς, στις επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, διαγράφει από τη μνήμη τους τις διαχρονικές εγκληματικές πρακτικές των νεοναζιστών.

Η επέλαση της ακροδεξιάς και του φασισμού στον τόπο μας και σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι κρίσιμη και επικίνδυνη για τη Δημοκρατία, την Ειρήνη και τα Δικαιώματα του Εργαζόμενου Λαού. Η επιλογή του καιροσκοπικού "χαϊδέματος" των φασιστών είναι πολιτικά απαράδεκτη και αντιδημοκρατική.

Απαιτούμε, καμία παραχώρηση ποτέ και πουθενά, ούτε μια σπιθαμή νομιμοποίησης της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής και της φασιστικής ιδεολογίας. Καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων της Χρ Αυγής. Τσακίζουμε το φασισμό, τους μηχανισμούς, τα ταξικά συμφέροντα και τις πολιτικές που τον θρέφουν.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ