ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Μαρία Ράλλη: Προσκαλώ τους νέους να έρθουν μαζί μας για την Επόμενη Μέρα του Δήμου μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:37:00 μ.μ. | | |
Μαρία Ράλλη: Απευθύνομαι στους νέους και τους προσκαλώ την Κυριακή να έρθουν μαζί μας για την Επόμενη Μέρα του Δήμου μας
 Από τη μία η μεγάλη μου αγάπη για τα παιδιά και από την άλλη η θέση που μου εμπιστεύθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ.Δημήτρης Κωστούρος ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα παιδείας , μου έδωσε την ευκαιρία τα τελευταία τέσσερα χρόνια να περάσω πολλές ώρες συζητώντας με παιδιά όλων των ηλικιών.

Η εικόνα που είχαν για όλους εμάς που ασχολούνται με τα κοινά ήταν στενάχωρη.
Στο μυαλό τους ο πολιτικός ήταν ένας κύριος ή μία κυρία που δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματά τους και ήταν δύσκολο να αλλάξουν γνώμη.

Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε πολύ με διάφορες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις πολλές φορές να ανοίξουμε ένα κανάλι επικοινωνίας .

Ο Δήμαρχος μας , ως άνθρωπος πρώτα και ως εκπαιδευτικός μετά άκουσε και έσκυψε στα αιτήματα των παιδιών μας , δίνοντας προτεταιότητα πάντα και στα σχολεία και στη νεολαία μας.
Θέλω να πιστεύω ότι ύστερα από τέσσερα χρόνια δουλειάς και μέσα από την συνεχή επαφή για διάφορα θέματα που είχαμε μπορεί και να τους πείσαμε πως τα προβλήματά τους και μας ενδιαφέρουν και μπορούν να λυθούν.

Σήμερα απευθύνομαι στους νέους και τους προσκαλώ την Κυριακή να προσέλθουν στην κάλπη , να μην αδιαφορήσουν και να έρθουν μαζί μας για την Επόμενη Μέρα του Δήμου μας.

Οι νέοι μας και πρέπει και μπορούν να στείλουν το μήνυμα αισιοδοξίας με την ενεργή συμμετοχή τους και δράση.

Όλοι μαζί μπορούμε ...
Όλοι μαζί πετύχαμε ....
Όλοι μαζί συνεχίζουμε....
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ