ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

"Ναυπλία Πρωτεύουσα": Μακριά από εξαρτήσεις, χωρίς εμπλοκή σε κανενός είδους συναλλαγή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:31:00 μ.μ. | |
"Ναυπλία Πρωτεύουσα":  Μακριά από εξαρτήσεις, χωρίς εμπλοκή σε κανενός είδους συναλλαγή
Μια παρέα ανθρώπων, οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι της "ΝΑΥΠΛΙΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ", που διεκδικούν μαζί με τον Τάσο Σαλεσιώτη τον Δήμο Ναυπλιέων. 

Μακριά από εξαρτήσεις, χωρίς εμπλοκή σε κανενός είδους συναλλαγή,πρόσωπα καθαρά και αισιόδοξα παρά τις δυσκολίες, υποσχόμενοι να δώσουν μια άλλη λύση στους υπερβολικά πιεσμένους συνδημότες. 

Μαζί τους οι φίλοι τους, όλοι ελεύθεροι από καταναγκαστική παρουσία σε έναν πανέμορφο χώρο, συμμετείχαν σε μια μικρή γιορτή Δημοκρατίας, χάρηκαν ακούγοντας τον Τάσο Σαλεσιώτη να δίνει άμεσες, καθαρές και τεχνοκρατικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα ενός Δήμου που βρίσκεται σε εγκατάλειψη, ένιωσαν πως μπορούν να έχουν μια Δημοτική αρχή που σέβεται τον Δημότη και δεν τον αντιμετωπίζει με μοναδικό κριτήριο το ρουσφέτι και την οικονομική δοσοληψία και τέλος, χειροκρότησαν με θέρμη όλους εκείνους που χαρίζουν την Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και υπόσχονται να δώσουν έναν καθαρό και τίμιο αγώνα. 

Γιατί, όλοι εμείς, πιστεύουμε ότι ο Δήμος Ναυπλιέων αξίζει πολλά περισσότερα από όσα ελάχιστα μας πρόσφεραν οι άρχοντες που τον διοίκησαν τα τελευταία χρόνια...

Νίκος Μητροσύλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ