ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ο Μανώλης Βέμης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:27:00 μ.μ. | |
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ο Μανώλης Βέμης
 Την υποψηφιότητα του για τις Ευρωεκλογές με το κόμμα των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ανακοίνωσε ο Μανώλης Βέμης γιος του για πολλά χρόνια δάσκαλου στο δημοτικό σχολείο Τολού Γιάννη Βέμη. 

 Συμμέτοχος στο δημοτικό συνδυασμό "η άλλη πρόταση" Ναυπλίου, από τον προηγούμενο Απρίλιο έχει εκλεγεί συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων. 

Φυσικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνας και στη διαχείριση αποβλήτων. Περνώντας τα παιδικά και εφηβικά χρόνια στο Τολό και αφού αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ναυπλίου σπούδασε και εργάζεται στην Πάτρα στο χώρο της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων.

Οι προβληματισμοί του για τη βιωσιμότητα του πλανήτη, την κλιματική αλλαγή αλλά και την ηθική της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης τον οδήγησαν να ενεργοποιηθεί στους Οικολόγους και Ευρωπαίους Πράσινους. 

Στη φωτογραφία διακρίνεται ανάμεσα στους επικεφαλής της καμπάνιας των Ευρωπαίων Πράσινων ευρωβουλευτές Ska Keller και Bas Eickhout στην πανηγυρική έναρξη της προεκλογικής περιόδου των Οικολογικών Πράσινων Κομμάτων της Ευρώπης στις Βρυξέλλες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ