ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Το Άργος ψήφισε Καμπόσο - Τεράστια συγκέντρωση από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:42:00 μ.μ. | | | |
Το Άργος ψήφισε Καμπόσο - Τεράστια συγκέντρωση από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών
  Μπροστά σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση για τα δεδομένα της πόλης μίλησε το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Ο Δημήτρης Καμπόσος ξεκίνησε την ομιλία του χαρακτηριστικά με την φράση «το Άργος απόψε ψήφισε» ενώ ο κόσμος τον διέκοπτε συνεχώς με χειροκροτήματα. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στους αντιπάλους του χαρακτηρίζοντας τους ως λασπολόγους και συκοφάντες οι οποίοι αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την πλειάδα έργων που έχει υλοποιήσει η παράταξη Αλλαγή Πορείας με πολιτικό πολιτισμό και εξαπολύουν λάσπη μέσω του διαδικτύου.
«Η σημερινή συγκέντρωση είναι η απάντηση στους λασπολόγους! Εσείς τους απαντήσατε σήμερα με την μεγαλειώδη παρουσία σας: Μίλησα πάντα με καθαρές κουβέντες. Χωρίς παχιά λόγια. Προτίμησα τη γλώσσα των έργων από τις πολιτικάντικες υποσχέσεις. Αφήνω τα παχιά λόγια στους αντιπάλους μας! Ο Δήμος Άργους Μυκηνών δεν παρακαλάει πια, όπως γινόταν στο παρελθόν. Διεκδικεί και κερδίζει! Για εμάς δεν υπάρχουν κόμματα, για εμάς υπάρχουν μόνο οι πολίτες. Το μόνο μας κόμμα είναι ο Δήμος Άργους Μυκηνών. Σας κοιτάμε στα μάτια! Το έργο μας έχει όνομα και υπογραφή. Είναι η ταυτότητά μας, η καλύτερη μαρτυρία της δουλειάς που έγινε. Μαζί για το Άργος που μάς αξίζει. Μαζί για την πόλη που θέλουμε! Μαζί κάναμε πολλά! Μαζί μπορούμε περισσότερα. Η παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής μας είναι το μέγιστο ζητούμενο της επόμενης πενταετίας και αυτός είναι ο κεντρικός στόχος μας. Στόχος μας είναι να φτάσουμε σε κάθε χωριό του Δήμου μας, στο Άργος, στις Μυκήνες, στη Λέρνα, στη Λυρκεία, στη Νέα Κίο, στο Κουτσοπόδι, στην Αλέα, στον Αχλαδόκαμπο και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της κάθε περιοχής ξεχωριστά.
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών έχει ήδη ξεκινήσει την πορεία προς την ανάπτυξη και η πορεία αυτή δεν πρέπει να ανακοπεί. Δεν θα σταματήσουμε στην μέση του δρόμου! Θα συνεχίσουμε. Έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε.Μας εμπιστευθήκατε και εμείς τιμήσαμε την εμπιστοσύνη σας. Σήμερα, σας ζητούμε να μας εμπιστευθείτε ξανά. Να εμπιστευτείτε την ειλικρίνειά μας, την εμπειρία μας, τη γνώση μας και την πολιτική μας βούληση να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά. Καταφέραμε πολλά. Μαζί μπορούμε περισσότερα. Το πιο σημαντικό όμως είναι να συνεχίσουμε μαζί για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για έναν Δήμο, όπως τον ονειρευόμαστε. Έναν Δήμο δίκαιο, δημοκρατικό, σύγχρονο, φιλόξενο, ασφαλή, με ίσες ευκαιρίες για όλους. ‘Έναν Δήμο που δεν του λείπει τίποτα, που στέκεται δίπλα σε όλους τους πολίτες, που φροντίζει τους κοινωνικά αδύναμους, , που βοηθά τις επιχειρήσεις, που δεν διώχνει τα παιδιά του, αλλά τα κρατά εδώ και δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες που επιτρέπουν να μεγαλώσουν και να φτιάξουν τη ζωή τους εδώ και να είναι περήφανα για τον τόπο τους. Την Κυριακή δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος.
Οι εκλογές είναι σοβαρές, είναι ένα σταυροδρόμι και πρέπει να αποφασίσουμε αν θα πάμε ισχυροί μπροστά ή αν θα οπισθοδρομήσουμε. Το σύστημα Κλεισθένης που φτιάχτηκε από την κυβέρνηση, έγινε για να διαλύσει τους δήμους. Όσο μεγαλύτερο ποσοστό πάρει ο Δήμαρχος των έργων, τόσους περισσότερους συμβούλους θα εκλέξει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να μπορεί να υλοποιήσει τα έργα και το πρόγραμμά του. Αλλιώς θα αρχίσουν τα παζαρέματα, τα αλισβερίσια και οι καθυστερήσεις. Τη νέα γενιά, τα νέα παιδιά, τα θέλω μπροστάρηδες σε αυτόν τον αγώνα. Γι’ αυτά γίνονται οι αλλαγές στον τόπο μας. Ελάτε λοιπόν, γίνετε σημαιοφόροι στον αγώνα να πάμε πιο μπροστά. Κανένα παιδί δεν θα είναι άνεργο στον τόπο μας. Γι’ αυτό αγωνίζομαι, γι’ αυτό παλεύω. Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ μας δίνει λύσεις για το σήμερα και το αύριο του Δήμου μας. Είναι ολοκληρωμένο, σύγχρονο και υλοποιήσιμο. Στο δίλημμα, αν θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε στο παρελθόν, την απάντηση τη δίνουμε σήμερα. Δεν γυρίζουμε στο χθες. Προχωράμε μπροστά! Με έργα, με όραμα, με πρόγραμμα.» Ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών. Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου της παράταξής Αλλαγή Πορείας οι οποίοι φτάνουν τους 252.
Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το Προεκλογικό Πρόγραμμα της Παράταξης «Αλλαγή Πορείας-Δημήτρης Καμπόσος»

Download link
https://we.tl/t-9OfY2mDi3h
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ