ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Κοντά στον Τάσο Λάμπρου και στην ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ οι κάτοικοι του Λουκαϊτίου

Κοντά στον Τάσο Λάμπρου και στην ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ οι κάτοικοι του Λουκαϊτίου
 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαΐου, η ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Ερμιονίδας και επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ κ. Τάσου Λάμπρου, στο Λουκαΐτι.

Ο Τάσος Λάμπρου, ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ και δεσμεύτηκε ότι ως Δήμαρχος, το γραφείο του θα είναι ανοιχτό για κάθε δημότη, δίνοντας με αυτό τον τρόπο, έμφαση στην ενότητα, την συλλογικότητα και την χωρίς αποκλεισμούς λειτουργία του Δήμου, έτσι ώστε απο την 1η Σεπτεμβρίου 2019, να γυρίσουμε σελίδα και να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε μια νέα εποχή. 
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Τάσος Λάμπρου, ανέφερε τις δεσμεύσεις που θα αναλάβει η ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ, ως η αυριανή Δημοτική Αρχή της Ερμιονίδας, για το Λουκαΐτι.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι εκτός από την καθημερινότητά, την καθαριότητα και τον επαρκή δημοτικό φωτισμό, προτεραιότητα θα δοθεί στους παρακάτω βασικούς άξονες για το Λουκαΐτι. 
Αναλυτικά ο κ. Λάμπρου είπε :

"πρώτο μέλημα μας, είναι η συνεχής, αδιάλειπτη και καθημερινή επάρκεια νερού ύδρευσης στις βρύσες όλων των κατοίκων του χωριού, όλες τις εποχές του χρόνου (Χειμώνα - Καλοκαίρι). 
"Δεύτερο μέλημα μας, είναι η αποκατάσταση και η συχνή συντήρηση όλων των αγροτικών δρόμων του Λουκαϊτίου. Ο κάθε κτηνοτρόφος και αγρότης, θα έχει πρόσβαση στην στάνη του, στον βοσκότοπο του και στο αγρόκτημα του, δίχως καμία εξαίρεση σε ψηφοφόρους μας και μη".

"τρίτο μέλημά μας, είναι ο σεβασμός στο Κοιμητήριο του χωριού, με το συχνό καθαρισμό και την τακτική περιποίηση του". 
"Τέταρτο μέλημα μας, είναι η χρηματοδότηση από τον Δήμο Ερμιονίδας των τοπικών εκδηλώσεων και τοπικών εορτών, πάντα σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Διδύμων - Λουκαϊτίου, τον Γαλακτομικό Συνεταιρισμό και τον Πολιτιστικό Σύλλογο". 

Στο τέλος της ομιλίας του, και κάτω από το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα των παρισταμένων Δημοτών, ο κ. Λάμπρου, παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ, με καταγωγή από Λουκαΐτι - Δίδυμα - Ράδο. 

Γραφείο Τύπου
Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ