ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Καρκαλάτου και Τόκα του ΣΔΥ Αργολίδας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Πάτρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:27:00 μ.μ. | |
Καρκαλάτου και Τόκα του ΣΔΥ Αργολίδας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Πάτρα
Δεν είναι λίγοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα επιλέξουν να κάνουν τον πρώτο τους αγώνα στη σεζόν, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα. Παραδοσιακά πρόκειται για τη στάση, όπου αποσκοπεί κυρίως στην ενίσχυση των σωματείων, ενώ είναι μια ιδανική ευκαιρία για τους μετέχοντος να τεστάρουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.


Αναμφίβολα ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κησιφιάς) και η Βούλα Παπαχρήστου (ΑΟ Κάλλιστος) είναι οι δύο που ξεχωρίζουν στον όμιλο της Αθήνας (Κυριακή, 5/5), ωστόσο δεν είναι ο μόνοι που θα αφήσουν το στίγμα τους. Στον ίδιο όμιλο, η Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων) και η Άννα Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων) θα κάνουν ντεμπούτο στα 400 μ., ενώ στα 100 μ. θέση εκκίνησης θα πάρει μεταξύ άλλων η Ραφαέλα Σπανουδάκη, αλλά και η Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΓΣ Κηφισιάς) στον πρώτο της αγώνα μετά το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε το χειμώνα.

Το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα γίνει ο 5ος όμιλος, εκεί όπου με ενδιαφέρον αναμένεται το ντεμπούτο του Παναγιώτη Τριβυζά (ΟΣΦΠ) στα 400 μ., ο έμπειρος αθλητής δοκιμάζει φέτος τις δυνάμεις του στην παρατεταμένη ταχύτητα με στόχο να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, στους αγώνες του Ιουλίου.

Στα 100 μ. ξεχωρίζει η παρουσία της Κορίνας Πολίτη (ΓΣ Χαιδαρίου), που αργότερα στη σεζόν θα τρέξει και 400 μ., αλλά και της Κατερίνας Λαφτσή (ΟΣΦΠ), που φέτος ευελπιστεί να επιστρέψει στους γρήγορους χρόνους. Στα 400 μ. η Ευαγγελία Ζυγόρη (ΓΣ Γλυφάδας) ξεκινάει τη χρονιά με στόχο τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων του Μπίντγκοζ, όπως και ο Θάνος Καλάκος (ΓΣ Γλυφάδας), ο οποίος αύριο θα πάρει θέση εκκίνησης στα 1.500 μ., εκεί όπου έχουν δηλωθεί να συμμετάσχουν τόσο ο Γιώργος Τάσσης (Τρίτων Χαλκιδας), όσο και ο Μάριος Αναγνώστου (Αν. Λαμίας). Στο τριπλούν δεσπόζει η συμμετοχή του “χάλκινου” πρωταθλητή Ευρώπης του 2018 στο Βερολίνο Δημήτρη Τσιάμη (ΟΣΦΠ), αλλά και των Θανάση Παπαδόπουλου (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) και Ανδρέα Πανταζή (ΑΟ Μεγάρων), που στη διάρκεια της σεζόν θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή στις κορυφαίες διοργανώσεις των κατηγοριών τους. Στο επί κοντώ, η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) προέρχεται από τις καλές εμφανίσεις του χειμώνα και ξεκινάει τη χρονιά με το βλέμμα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Στη Θεσσαλονίκη οι ρίπτες θα έχουν για μία ακόμη φορά το λόγο, αφού μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν οι Οδυσσέας Μουζενίδης (Κένταυρος Χαλκιδικής), Τάσος Λατιφλάρι (Κένταυρος Χαλκιδικής), Κυριάκος Ζώτος (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακ.) στη σφαιροβολία, αλλά και η νεαρότερη Ελίνα Τζένγκο (Κένταυρος Χαλκιδικής) στον ακοντισμό. Στο τριπλούν ξεχωρίζει ο Παύλος Μπόφτσης (ΓΣ Ηρακλής), ο Μανώλης Μακρής (ΠΑΟΚ) και ο Κώστας Σαράκης (ΜΕΑΣ Τρίτωνας), ενώ στο μήκος θα αγωνιστεί η Έφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια). Στα 400 μ. με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία της κορασίδας Στέλλας Κωνσταντινίδου (Αρχέλαος Κατερίνης), αλλά και της Ολυμπίας Καραγιάννη (ΜΕΑΣ Τρίτων). Στην Κρήτη θα αγωνιστεί ο Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), που έχει ήδη πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, στη σφυροβολία. Τις εμφανίσεις του στη σεζόν θα ξεκινήσει και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), που έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά τον τραυματισμό, ωστόσο ακόμη δεν είναι στην αγωνιστική κατάσταση που θα ήθελε.

Στον ίδιο όμιλο θα αγωνιστούν ακόμη οι Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) και Κατερίνα Σαρρή (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) στα 100 μ. και η Αλεξία Κανάκη (ΟΦΗ) στα 400 μέτρα.

Στην Πάτρα θα γίνει ο 4ος όμιλος, εκεί όπου αναμένεται να τρέξουν οι Δέσποινα Μουρτά (Ολυμπιάδα Πάτρας), Ελπίδα Καρκαλάτου (ΣΔΥ Αργολίδας) και Ελπίδα Τόκα (ΣΔΥ Αργολίδας) στα 400 μέτρα. Στα 100 μ. θα πάρει μέρος ο παίδας Γιάννης Καριοφύλης (ΓΑΣ Σκάλας).

Αναλυτικά οι 11 όμιλοι και οι ημερομηνίες διεξαγωγής
1ος όμιλος Σάββατο (4/5), Δράμα (Αν Μακεδονία/Θράκη – Πέλλα/Κιλκίς)
2ος όμιλος Σάββατο (4/5) Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη- Πιερία/Ημαθία) Πρόγραμμα
3ος όμιλος Παρασκευή (3/5) Γιάννενα (Θεσσαλία- Ήπειρος- Δυτ. Μακεδονία- Κέρκυρα)
4ος όμιλος Σάββατο (4/5) Πάτρα (Β. Πελοπόννησος- Περ. Πελοποννήσου)
5ος όμιλος Σάββατο (4/5) Αγιος Κοσμάς (Πειραιάς και Νοτιοδυτική Αττική- Αν. Στερεά Εύβοια) Πρόγραμμα
6ος όμιλος Κυριάκη (5/5) Αγιος Κοσμάς (Αθήνα) Πρόγραμμα
7ος όμιλος Σάββατο (4/5) Ηράκλειο (Κρήτη) Πρόγραμμα
8ος όμιλος Σάβ.- Κυρ. (11-12/5) Ρόδος (Δωδεκάνησα)
9ος όμιλος Σάββατο (11/5) Νάξος (Κυκλάδες)
10ος όμιλος Σάβ.- Κυρ. (16-17/5) Μυτιλήνη (Λέσβος)
11ος όμιλος Χίος/Σάμος (αποτελέσματα)

Πηγή: welovesports.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ