ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Γ. Ανδριανός: Η διατήρηση της ιστορικής αλήθειας για την Ποντιακή Γενοκτονία είναι για κάθε Έλληνα ύψιστο χρέος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:04:00 μ.μ. |
Γ. Ανδριανός: Η διατήρηση της ιστορικής αλήθειας για την Ποντιακή Γενοκτονία είναι για κάθε Έλληνα ύψιστο χρέος
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στο Ναύπλιο για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τιμούμε σήμερα τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, μια από τις μελανότερες, τραγικές σελίδες όχι μόνο της ιστορίας του Ελληνισμού, αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας του 20ου αιώνα.

Η διατήρηση της ιστορικής αλήθειας για την Ποντιακή Γενοκτονία είναι για κάθε Έλληνα, ανεξαρτήτως καταγωγής, ύψιστο χρέος. Είναι η ελάχιστη προσήκουσα τιμή στους μάρτυρες εκείνους του Ελληνισμού, αλλά και στους επιζήσαντες πρόσφυγες που μέσα από τις στάχτες κατάφεραν να ξαναστήσουν το βιος τους στις νέες πατρίδες.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση, το αίτημα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας είναι ένα ισχυρό μήνυμα της αποφασιστικότητάς μας να αγωνιστούμε ώστε η φρίκη της γενοκτονίας να αποτελέσει κάποτε παρελθόν για ολόκληρο τον πλανήτη μας.

Και με την ίδια αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε σήμερα ενωμένοι την τουρκική προκλητικότητα που τον τελευταίο καιρό γίνεται ολοένα και πιο επιθετική έναντι των εθνικών μας δικαίων».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ