ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Σαμαράς και Νίκας "χόρεψαν"... Καλαματιανό τον Τατούλη στην έδρα του στην Τρίπολη! (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 π.μ. | | | |
Μήνυμα νίκης σε όλες τις κάλπες σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην Τρίπολη από τον πρ. πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στην Πελοπόννησο. Πολλές και άκρως χαρακτηριστικές αναφορές από τον κ. Σαμαρά με εμφατικό τρόπο


Ο πρώην Πρωθυπουργός απογύμνωσε… τα όσα αφήνει η πολιτική Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και καυτηρίασε μια σειρά από κακώς κείμενα που φέρνουν την Πελοπόννησο σε τέλμα.

“ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ”
“Την προηγούμενη φορά η παράταξή μας είχε πράγματι στηρίξει τον Τατούλη. Και εκείνος της γύρισε την πλάτη και βρέθηκε απέναντι. Στις μέρες του τα προβλήματα έχουν μείνει άλυτα και ότι υπόσχεση έδωσε δεν την κράτησε”, σημείωσε.
“Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ”
Και συνέχισε “και τώρα… υπόσχεται να διακηρύξει αυτός και την ΑΟΖ, η κοροϊδία σπάει κάθε ρεκόρ, από την πολύ παρέα με τον ΣΥΡΙΖΑ πάει κόλλησε και αυτός. Ο Τατούλης ξεκίνησε το διαγωνισμό για τα σκουπίδια και ακόμη περιμένουμε, ενώ ο περιφερειάρχης Ηπείρου ξεκίνησε μετά και τελείωσε εδώ και καιρό. Η Πελοπόννησος επί ημερών Τατούλη είναι από τις τελευταίες στην καινοτομία, 4η από το τέλος σε σύνολο 275 περιφερειών, τελευταίες στην απορρόφηση, χάσαμε το εμβληματικό Ράλλυ Ακρόπολις, μικρό μερίδιο στα τουριστικά έσοδα, είχε υποσχεθεί μια σειρά από έργα και δεν έκανε τίποτε παρά μόνο ελάχιστα”.
“ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ”
“Παντού σε όλη την Πελοπόννησο υπάρχει ένα μουσείο χαμένων ευκαιριών. Είναι πια η ώρα οι ευκαιρίες να επιστρέψουν και να γίνουν επενδύσεις. Ο Νίκας μπορεί εκεί που ο Τατούλης δεν τόλμησε…”

“ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ Ή Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ;”
“Στο β’ γύρο η αγκαλιά για το Νίκα θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και υπάρχει ένα ερώτημα θέλουμε μια Περιφέρεια που θα πρωταγωνιστεί το ήθος ή ο καιροσκοπισμός και η διαπλοκή;”
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ