ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Φιλαρέτη Κομνηνού και Κάτια Δανδουλάκη το καλοκαίρι στην Επίδαυρο με το Εθνικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 π.μ. |
 Φιλαρέτη Κομνηνού και Κάτια Δανδουλάκη το καλοκαίρι στην Επίδαυρο με το Εθνικό
 Δύο παραστάσεις αρχαίου δράματος ετοιμάζει για το φετινό καλοκαίρι το Εθνικό Θέατρο. Η πρώτη είναι η «Ορέστεια» του Αισχύλου, μια καινοτόμα πρόταση από το Εθνικό Θέατρο καθώς η μοναδική σωζόμενη τριλογία του Αρχαίου Δράματος, Ορέστεια του Αισχύλου θα παρουσιαστεί σε μία ενιαία παράσταση με τρεις διαφορετικές υπογραφές στη σκηνοθεσία που σκηνοθετούν για 1η φορά στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. «Αγαμέμνων» - σκηνοθεσία Ιώ Βουλγαράκη, «Χοηφόροι» - σκηνοθεσία Λιλλύ Μελεμέ και «Ευμενίδες» - σκηνοθεσία Γεωργία Μαυραγάνη.

Η παράσταση θα παιχθεί στην Επίδαυρο στις 28 και 29 Ιουνίου 2019.

Στον «Αγαμέμνονα» τη μουσική έχει γράψει ο Θοδωρής Αμπαζής ενώ τη μουσική των «Χοηφόρων» υπογράφει ο Πατρινός Σταύρος Γασπαράτος.

Μεταξύ των ηθοποιών που παίζουν είναι ο Θέμης Πάνου, ο Νίκος Καρδώνης, η Φιλαρέτη Κομνηνού - Κλυταιμνήστρα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου – Αίγισθος, η Μαρία Κίτσου – Ηλέκτρα, ο Αργύρης Ξάφης – Αγαμέμνων, ο Γιάννης Νιάρρος – Ορέστης, η Δέσποινα Κούρτη – Κασσάνδρα, κ.α.

Η 2η φετινή καλοκαιρινή παράσταση από το Εθνικό Θέατρο είναι οι «Ικέτιδες» του Ευρπίδη σε μετάφραση Γιώργου Κοροπούλη και σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού, Στάθη Λιβαθινού.

Στην παράσταση που πάει στην Επίδαυρο στις 5 και 6 Ιουλίου 2019, παίζουν η Κάτια Δανδουλάκη που επιστρέφει στο Εθνικό, η Τάνια Τρύπη, η Άνδρη Θεοδότου, ο Άκης Σακελλαρίου, ο Θόδωρος Κατσαφάδος, η Κόρα Καρβούνη, η Τζίνη Παπαδοπούλου, κ.α.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ