Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:21:00 μ.μ. | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Ουκ ολίγα αθλητικά γεγονότα έχει για το επόμενο Σαββατοκύριακο να μας επιδείξει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

-Στο πλαίσιο τιμητικών εκδηλώσεων στο ιστορικό Χρυσοβίτσι Αρκαδίας, το απόγευμα του Σαββάτου, 11 του μήνα, θα διεξαχθεί, ορεινός αγώνας δρόμου, 15 χλμ. Στην απόσταση Λιμποβίσι-Αρκουδόραμα-Πιάνα-Χρυσοβίτσι.

-Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου μικρών κατηγοριών θα γίνει στην Τρίπολη το Σάββατο, 11 του μήνα.

-Διεξάγεται το Σάββατο, 11 του μήνα, ο 10ος αγώνας δρόμου με την επωνυμία «10α Διδασκάλεια». Πρόκειται για αγώνα 10 χλμ. στα Αθίκια Κορινθίας. Θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Θα γίνει και αγώνας 3 χλμ. 

-Στις 12 Μαίου θα γίνουν τα γνωστά «Θεοδωράκεια». Πρόκειται για τον ημιμαραθώνιο Ζάτουνα-Βαλτεσινίκο. Θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής.

-Φυσικά, κυριαρχεί το Σαββατοκύριακο, το γνωστό φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης. Το φεστιβάλ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και του δήμου Τρίπολης, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο στάδιο της Αρκαδικής πρωτεύουσας. Στην Τρίπολη θα βρεθούν όλα τα καλά ονόματα των ρίψεων. Οι αγώνες είναι κριτήριο στελέχωσης των εθνικών ομάδων.

-Πραγματοποιείται το πρωί της Κυριακής ο λαικός αγώνας δρόμου στον Τυρό Κυνουρίας. Πρόκειται για μία διοργάνωση που χρόνο με τον χρόνο, δυναμώνει και εξελίσσεται.
-Κλείνουμε τις εκδηλώσεις, με τα γνωστά «Θώδεια» του Λουτρακίου. Θα διεξαχθούν την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο Λουτρακίου.

Πηγή:ert.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ