ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Τάσσος Χειβιδόπουλος: Δεν θα σας απογοητεύσουμε - Συνεχίζουμε μαζί...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. | | | |
Τάσσος Χειβιδόπουλος: Δεν θα σας απογοητεύσουμε - Συνεχίζουμε μαζί...
 Αγαπητοί μου συμπατριώτες κι αγαπητές μου συμπατριώτισσες
Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε μαζί όλο αυτό το διάστημα των εκλογών.

Σε όλο αυτό το διάστημα ήρθαμε σε επαφή , ανταλλάξαμε απόψεις , συμφωνήσαμε ή διαφωνήσαμε , πάντα όμως με ειλικρίνεια και σεβασμό στην διαφορετικότητα του καθενός μας. 

Το αποτέλεσμα των εκλογών σίγουρα δεν δικαίωσε την προσπαθειά μας.

Δεν τα καταφέραμε να πείσουμε την πλειοψηφία των συμπολιτών μας για το προγραμμα μας , τις θέσεις και τις ιδέες μας. Όμως κατοχυρώσαμε την δημιουργία ενός κινήματος αντίδρασης απέναντι στο λαϊκισμό και τον αδιαφανή και εγωκεντρικό τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής.
Πλέον έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι σας. 

Μαζί με 11 ακόμα φίλους και φίλες , τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας , όλους ενεργούς πολίτες αυτού του Δημου, μας δώσατε την εντολή της εκπροσώπησης σας στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Δεν θα σας απογοητεύσουμε.

Θα είμαστε εκεί σταθερά πιστοί στην εντολή που μας δώσατε. 

Να ελέγχουμε την Δημοτική Αρχή, να παρουσιάζουμε προτάσεις , θέσεις και ιδέες που θα κάνουν καλύτερη την πόλη μας, να ασκούμε υπεύθυνη κι εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Να κλείνουμε τα αυτιά μας στις διχαστικές φωνές από όπου κι αν προέρχονται και να λειτουργούμε ενωτικά γιατί ο Δήμος ανήκει σε όλους μας.

Να δώσουμε προοπτική για τον δήμο Άργους Μυκηνών στους δημότες και κυρίως στους δημότες που επέλεξαν να μην συμμετέχουν στις εκλογές. 

Με λίγα λόγια θα είμαστε πιστοί στην εντολή σας να είμαστε παρόντες και να δίνουμε καθημερινά την μάχη για μια καλύτερη ζωή σε μια καλύτερη πόλη , για εμάς και τα παιδιά μας.
Δεν θα σας απογοητεύσουμε.
Συνεχίζουμε μαζί.....
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ