ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Χ. Αντωνόπουλος: Για την ταμπακέρα κουβέντα κύριε Χειβιδόπουλε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:41:00 μ.μ. |
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη λέει η ιστορική ρήση για τους ανθρώπους που στη θλίψη τους και την απογοήτευσή τους ξεχνούν ή κάνουν πως ξεχνούν την αλήθεια.

Το παιδί του κομματικού σωλήνα που διορίστηκε με μόνο προσόν την κομματική του ταυτότητα και την απαίτηση τότε πράσινου υπουργού προς τον Δήμο Άργους καλό θα ήταν να μη μιλάει για δουλειά, μιας και ούτε από τη θέση την οποία την πήρε χωρίς κανένα προσόν δε δούλεψε ποτέ του.

Οι αποκαλύψεις για τη διαχείριση των δημοσίων πραγμάτων από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσο Χειβιδόπουλο είναι νοοτροπία συνολικά της απερχόμενης διοίκησης Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τα ερωτηματικά για τους χειρισμούς του αντιπεριφερειάρχη είναι τεράστια και απαιτούνται άμεσες, ευθείες και ειλικρινείς απαντήσεις.

Ας απαντήσουν αν έχουν προτρέψει επαγγελματίες και συλλόγους της περιοχής να κόψουν τιμολόγια σε ΜΚΟ η οποία δεν έχει σύμβαση με την Περιφέρεια για τους " Δρόμους Πολιτισμού" . Ας μας απαντήσουν γιατί συνέχισαν τους ¨Δρόμους Πολιτισμού" ενώ δεν είχαν εγκεκριμένη σύμβαση και μετά. όταν πλέον δεν εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο και ήξεραν πως δεν είχαν τρόπους να πληρώσουν. Ας απαντήσουν χωρίς περιστροφές γιατί εδώ και ένα χρόνο κοροϊδεύουν τους εμπλεκόμενους πως θα πληρωθούν κρατώντας τους ομήρους εν όψει εκλογών. Ας απαντήσουν στους Πελοποννησίους και τους Αργολιδείς αλλά πάνω από όλα στη δικαιοσύνη για τις παράνομες πράξεις για τις οποίες τους έχω καταγγείλει στη δικαιοσύνη.  

Με το άρωμα σκανδάλου να αναφύεται στην ατμόσφαιρα ο κ. Χειβιδόπουλος συμπαρασύρει και πολλούς αγνούς επαγγελματίες και συλλόγους οι οποίοι καλόπιστα υπάκουσαν τις προτροπές του και συνέργησαν σε διάπραξη παράνομων πράξεων. Άμεσα η δικαιοσύνη πρέπει να διενεργήσει τον απαιτούμενο έλεγχο και να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που υπάρχουν.  

Χρήστος Αντωνόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ