ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση Ραφαήλ Μπαρού προς προεκλογικούς συκοφάντες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:43:00 μ.μ. | | |
Ανακοίνωση Ραφαήλ Μπαρού προς προεκλογικούς συκοφάντες
 Η εκδήλωση στην ΚΑΡΑΘΩΝΑ δεν είναι προεκλογική εκδήλωση για να ασχημονεί ο οιοσδήποτε πολιτευόμενος επ΄αυτής. 

Πρόκειται για μια παλιά, διαρκώς επαναλαμβανόμενη εθιμική γιορτή της Εργατικής Τάξης και των λαϊκών στρωμάτων της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής καθώς και των χιλιάδων επισκεπτών που κατακλύζουν την περιοχή μας. Εκεί ο κάθε πολίτης απολαμβάνει με την οικογένεια του και την παρέα του την παραδοσιακή φιλοξενία των Αρχών της πόλης και κυρίως των υπευθύνων της κοινωνικής του πολιτικής.

Τα έξοδα της προϋπολογίζονται, ψηφίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο και δεν υπερβαίνουν ούτε εκατοστά του Ευρώ από τα προϋπολογισθέντα.

Εφέτος ο προϋπολογισμός τους δια λόγους οικονομίας και γενικότερων περικοπών των κονδυλίων προς τους ΔΗΜΟΥΣ η δαπάνη ήταν η ΜΙΣΗ της ΠΕΡΣΙΝΗΣ δηλαδή ανήλθε στο ποσό των 10.000€.

Η πολύ μεγάλη προσέλευση και η φιλοξενία των πολιτών παρά το μισό της δαπάνης ξεπέρασε σε ποιότητα και ποσότητα κάθε προσδοκία.

Γι΄ αυτό η Δημοτική Αρχή και εγώ ως καθ΄ ύλην Αρμόδιος Αντιδήμαρχος ευχαριστούν όσους συνέδραμαν καθ΄ οιονδήποτε τρόπο στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Κάθε μεμψιμοιρία ή συκοφαντία ή ακόμη σκόπιμη διαστρέβλωση των δεδομένων για προεκλογική εκμετάλλευση τα αφήνουμε για όσους καταπολεμούν συστηματικά κάθε δημιουργική, πολιτιστική, λαϊκή εκδήλωση. 

Το επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά. Εμείς κάνουμε εκδηλώσεις για τους πολλούς με απόλυτη διαφάνεια και είμαστε στην κρίση του οιονδήποτε κακόπιστου να του παράσχουμε ακόμη και τις αυτονόητες εξηγήσεις.

Νομίζουμε τέλος ότι οι αντίπαλοι υποψήφιοι έπρεπε να σεβαστούν την λαϊκότητα και την ιερότητα των ημερών και να αφήσουν τις κακοπιστίες και τις συκοφαντίες για άλλη περίσταση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ