ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ρεσιτάλ μαγειρικής τέχνης από μαθητές της Επαγγελματικής Σχολής ΟΑΕΔ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:37:00 μ.μ. | |
Ρεσιτάλ μαγειρικής τέχνης από μαθητές της Επαγγελματικής Σχολής ΟΑΕΔ Αργολίδας
 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/5/2019, στο κέντρο νεότητας Άργους της Μητρόπολης Αργολίδας, η εκδήλωση της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Αργολίδας του ΟΑΕΔ , που πρόβαλε τον θεσμό της Μαθητείας και τις δεξιότητες των μαθητών και μαθητριών του σχολείου. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα των παρευρισκόμενων από τον Δ/ντή του σχολείου Νικόλαο Μιχαλόπουλο και σύντομη αναφορά στο πλεονέκτημα της μαθητείας σε σχέση με άλλες μορφές τεχνικής εκπαίδευσης.
Χαιρέτησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, οι βουλευτές του νομού κ. Ιωάννης Αδριανός και κ. Ιωάννης Μανιάτης και ο πρόεδρος του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Αργολίδας κ. Φώτης Κολεβέντης οι οποίοι εξήραν την προσφορά του σχολείου στην τοπική κοινωνία.
Την κύρια ομιλία με θέμα τον σημαντικό ρόλο και την προσφορά της μαθητείας στην Τεχνική - Επαγγελματική εκπαίδευση εκφώνησε ο εκπαιδευτικός κ. Σκούφος Παναγιώτης. 
Ακολούθησε βιντεοπροβολή εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και κοινωνικών δράσεων των μαθητών του σχολείου. 
Παρέστησαν ακόμη ο πρόεδρος κ Φώτιος Δαμούλος και ο αντιπρόεδρος κ Κων/νος Γκαργκασουλας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων και εργοδότες. 
Η εκδήλωση έκλεισε με μικρή δεξίωση στον προαύλιο χώρο με εδέσματα παρασκευασμένα από τους μαθητές των ειδικοτήτων Μαγειρικής και Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής συνοδεία ζωντανής μουσικής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ