ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Γ. Μανιάτης: Ο Αλ.Τσίπρας με την πολιτική διγλωσσία του επιβεβαιώνει ότι είναι πραγματικά "Το διεθνές πρότυπο ψέματος"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:51:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Ο Αλ.Τσίπρας με την πολιτική διγλωσσία του επιβεβαιώνει ότι είναι πραγματικά "Το διεθνές πρότυπο ψέματος"

Στη διγλωσσία και την υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε μείζονα θέματα πολιτικής, αλλά και στην καταστροφική πολιτική της στο θέμα της ΔΕΗ, αναφέρθηκε σήμερα σε εκπομπή της τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης.

 Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ Εξωτερικού καταδικάζει δια στόματος Κατρούγκαλου τον Μαδούρο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ Εσωτερικού δια στόματος Σκουρλέτη ή και του ίδιου του Αλ.Τσίπρα στηρίζει μια κυβέρνηση που έχει εξαθλιώσει τους πολίτες της και ποδοπατά αυτούς που τολμούν να εξεγερθούν. 

Την ίδια διγλωσσία τηρεί και στην πρόταση μομφής κατἀ του κ.Πολάκη, κατακριτέου από τους δήθεν ευαίσθητους του ΣΥΡΙΖΑ που ισχυρίζονται ότι δεν τους αντιπροσωπεύει, αλλά ταυτόχρονα συνοδοιπόρου και συνδαιτυμόνα του Αλ.Τσίπρα. Όσον αφορά στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της ΔΕΗ, τόνισε ότι στην περίπτωση κατάρρευσής της οι ευθύνες δεν θα αναζητηθούν μόνο πολιτικά αλλά και ποινικά.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

►Χωρίς ελεύθερες εκλογές και με την αντιπολίτευση στη φυλακή βρίσκεται το καθεστώς του Μαδούρο στην εξουσία. Ένα καθεστώς, που εξαθλίωσε τους πολίτες της Βενεζουέλας και στηρίζεται από Ερντογάν, Πούτιν, κ.ά., αλλά όχι από την Ευρώπη.
►Απίστευτη διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ Εξωτερικού, μέσω Κατρούγκαλου, δηλώνει ότι είναι μαζί με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κι άρα κατακρίνει τον Μαδούρο, ο δε ΣΥΡΙΖΑ Εσωτερικού, δια στόματος Σκουρλέτη ή Τσίπρα, στηρίζει τον Μαδούρο,
►Αυτή είναι η κατάντια ενός ευρωπαϊκού κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ.
Να στηρίζει έναν άνθρωπο που πήρε μια πάμπλουτη χώρα και κατάντησε τους πολίτες της να διατρέφονται με τροφές για ζώα.
Να υποστηρίζει ένα καθεστώς που ποδοπατά με τις αύρες, διαδηλωτές. Στη Βενεζουέλα υπάρχει μια εξέγερση του λαού. Η εξέγερση του λαού δεν είναι πραξικόπημα. Πραξικόπημα είναι όταν βγαίνουν έξω οι λοχίες και οι συνταγματάρχες, και προς το παρόν οι συνταγματάρχες είναι με τον Μαδούρο
►Είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε απαντήσεις για τα δήθεν λαχανικά που πήγε να αγοράσει ή να 
πουλήσει ο κ. Παππάς με τον κ. Αρτεμίου το 2013 στο Καράκας. Υπάρχουν σκοτεινά σημεία τόσο στις επισκέψεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βενεζουέλα, όσο και στο ότι αποδέχτηκαν να προσγειωθεί το αεροπλάνο του υπουργού εξωτερικών της Βενεζουέλας στην Ελλάδα τη στιγμή που σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες απαγόρευσαν την προσγείωση του. Αυτά θέλουν ξεκαθάρισμα.
Δείτε εδώ το σχετικό video

►Τσίπρας ίσον Καμμένος ίσον Πολάκης. Είναι οι δυο εκφάνσεις του ίδιου προσώπου. Ο κ. Καμμένος συγκυβερνούσε με τον κ. Τσίπρα με επιλογή του κ. Τσίπρα για 4 χρόνια. Ο δε κ. Πολάκης είναι ο διαρκής συνοδοιπόρος και συνδαιτυμόνας του κ. Τσίπρα σε όλες τις διακοπές του.
►Είναι ενδιαφέρον να δούμε, όταν συζητηθεί η πρόταση μομφής στο πρόσωπο του κ. Πολάκη, τι θα κάνουν οι δήθεν ευαίσθητοι αριστεροί, που είπαν ότι κακώς συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο ο κ.Πολάκης στον κ. Κυμπουρόπουλο.
►Ο Πέτρο Σάντσεθ έχει χαρακτηρίσει τον Τσίπρα ως "το διεθνές πρότυπο ψέματος''. Περιμένω λοιπόν, από ένα κόμμα και μια κοινοβουλευτική ομάδα που υποτίθεται ότι είναι με αρχές, ανθρώπινες ευαισθησίες και χωρίς υποκρισία, να τοποθετηθεί με σαφήνεια. Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ισχυρίζονταν ότι ο Πολάκης δεν τους εκπροσωπεί, να τοποθετηθούν λοιπόν, την ώρα της κρίσης
Δείτε εδώ το σχετικό video

►Ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζει απαράδεκτες αυξήσεις τιμολογίων της ΔΕΗ. Αυτό αφορά κάθε πολίτη
1. Με τη "Μικρή ΔΕΗ", που με ευθύνη μου νομοθετήσαμε το 2014, η ΔΕΗ θα εισέπραττε 2 δις€ και θα μπορούσε να μειώσει τα τιμολόγια κ να εκσυγχρονισθεί.
2. Το 51% των μετοχών της ΔΕΗ ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο δηλ. στον απλό μεροκαματιάρη, άνεργο, συνταξιούχο. Το 2015 τους παρέδωσα μια ΔΕΗ αξίας 2,5 δις€. Ο Τσίπρας την κατάντησε στα μόλις 300 εκατ€. Οι πολίτες έχασαν δικά τους λεφτά από τα 2,2 δις€ της πολιτικής Τσίπρα στη ΔΕΗ.
3. Πιθανή χρεωκοπία της ΔΕΗ, το έχω ξαναπεί, δεν θα επισύρει μόνο πολιτικές ευθύνες αλλά και ποινικές #SKAI

Δείτε εδώ το σχετικό video
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ