Κυριακή, 5 Μαΐου 2019

Για την ανεργία, την μητρότητα και την απασχόληση των γυναικών μίλησε ο Π. Νίκας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:58:00 μ.μ. | |
Για την ανεργία, την μητρότητα και την απασχόληση των γυναικών μίλησε ο Π. Νίκας στο Ναύπλιο
 Πλημμύρισε από όμορφες παρουσίες το ξενοδοχείο PARK στο Ναύπλιο το βράδυ του Σαββάτου, από γυναίκες γεμάτες αισιοδοξία και προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο.
 Άκουσαν με μεγάλη προσοχή τα λόγια του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα. Εκτός χειρογράφου, λόγια ψυχής στις ηρωϊδες της καθημερινότητας. Για τα πολλά που τις απασχολούν γύρω από την ανεργία, την μητρότητα, την απασχόληση…
 Ο κ.Νίκας εστίασε όμως το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του στις μητέρες που μεγαλώνουν παιδιά με αναπηρία. Αυτές τις υπέροχες γυναίκες που φέρνουν στον κόσμο νέες ζωές και μεγαλώνουν και σπουδαίους ανθρώπους.Αυτές τις γυναίκες που βάζουν στην άκρη τα θέλω και τις επιθυμίες τους για να στηρίξουν με όλη τους τη δύναμη τα παιδιά τους.
Η μητέρα είναι πάντα εκεί για τις δυσκολίες, τις χαρές, τις λύπες, τα προβλήματα. «Πρέπει και οφείλει όμως δίπλα σας να είναι και η Περιφέρεια και αυτό θα πράξουμε σε συνεργασία με τους Δήμους» δεσμεύτηκε ο Παναγιώτης Νίκας.
Τα προβλήματα βεβαίως είναι πολλά. Η καθημερινότητα δείχνει ώρες ώρες αβίωτη: προβλήματα στις μετακινήσεις, απασχόληση, παιδικές χαρές για αυτά τα παιδιά, τόσα και τόσα θέματα που μια ζωή παραμένουν στα άλυτα προβλήματα.
Ο κ.Νίκας ήταν ειλικρινής: μέχρι εδώ…Μίλησαν και οι γυναίκες που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο-νίκης του υποψήφιου Περιφερειάρχη. Όλοι και όλες μαζί, ανανέωσαν το ραντεβού σε λίγες εβδομάδες, μετά τις εκλογές, μετά το θρίαμβο…

Γιατί και οι γυναίκες της Πελοποννήσου αξίζουν το καλύτερο.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ