ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Με την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας υποψήφιος ο Σάββας Μπίας

Με την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας υποψήφιος ο Σάββας Μπίας
Γεννήθηκα το 1979 και μεγάλωσα στο Κρανίδι. Έχω αποκτήσει πτυχίο στα Οικονομικά από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (DEREE) και μεταπτυχιακό τίτλο Master στα Χρηματοοικονομικά από το ALBAGraduateBusinessSchool. Εργάστηκα για τέσσερα έτη στη Citibank Ελλάδος, ως σύμβουλος επενδύσεων.

Από το 2008 δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον τόπο μου με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών και εξειδίκευση στις μελέτεςγια χρηματοδοτήσεις και επιδοτήσεις επιχειρήσεων ή οργανισμών μέσω των αναπτυξιακών προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Επίσης, έχω εμπειρία στην δημιουργία διαδικασιών και λειτουργιών που εμπίπτουν σε διεθνή πρότυπα ποιότητας ISO, καθώς και στην εγκατάσταση συστημάτων ποιότητας επιχειρήσεων και οργανισμών προς επιθεώρηση.

Η ακαδημαϊκή μου κατάρτιση και η επαγγελματική μου εμπειρία μπορούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια του ΤάσουΛάμπρου και της εξαιρετικής ομάδας του με κύριο στόχοτην υποστήριξητης επιχειρηματικής και τουριστικής δραστηριότητας του τόπου μας, και παράλληλα τηναναβάθμιση της καθημερινότητας όλων μας.

Επιβάλλεται να αναθεωρήσουμε το σύνολο των σχετικών διαδικασιών του Δήμου, να ορίσουμε χρονοδιαγράμματα δράσεων και να επιδιώξουμε οργανωμένα την ένταξη μας σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματαμε απόλυτο σεβασμό και ευαισθησία στο περιβάλλον και τους νόμους,στους δημότες, στους νέους,στα άτομα με αναπηρία και στους επισκέπτες της Ερμιονίδας.

Ο Τάσος Λάμπρου με την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας, μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες ενός ενωτικού και πλήρως λειτουργικού Δήμου!

ΜΠΙΑΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ