ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

"Ανταρσία στο Μωριά": Θα στηρίξουμε τη συγκρότηση ενός ρεύματος αριστερής λαϊκής αντιπολίτευσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:21:00 μ.μ. |
"Ανταρσία στο Μωριά": Θα στηρίξουμε τη συγκρότηση ενός ρεύματος αριστερής λαϊκής αντιπολίτευσης

Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ χαιρετίζει όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες που από κοινού έδωσαν την εκλογική μάχη αλλά και αυτούς που συμπορεύτηκαν και συνέβαλλαν και με την ψήφο τους στην εκλογή περιφερειακού συμβούλου στην περιφέρεια Πελοποννήσου για μια ακόμη φορά.

Δώσαμε τη μάχη των περιφερειακών εκλογών σε δίσεκτους καιρούς όπου η κυβέρνηση μαζί με όλες τις δυνάμεις του αστικού πολιτικού συστήματος και τους εκφραστές τους στο τοπικό κράτος (περιφέρειες και δήμοι) προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μνημόνια, Ε.Ε. και επιτροπεία. Μια μάχη που δόθηκε με άνισους όρους έχοντας επιπλέον αντίπαλους, την απογοήτευση του λαού για το διασυρμό της έννοιας της Αριστεράς από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, την άνοδο της Δεξιάς και το αντιδημοκρατικό πλαίσιο εκλογών που έχει θεσπίσει ο «Κλεισθένης».

Αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό και ότι σ' αυτό συντέλεσαν και δικές μας αδυναμίες και παραλείψεις. Ωστόσο έχουμε για δεύτερη φορά βήμα παρέμβασης στο περιφερειακό συμβούλιο το οποίο θα προσπαθήσουμε να το αξιοποιήσουμε με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη του κινήματος.

Ξέρουμε ότι όποιος και να είναι ο νέος περιφερειάρχης θα εφαρμόσει πιστά τις οδηγίες της Ε.Ε. και της μνημονιακής βαρβαρότητας στην περιφέρεια. Δεν στηρίζουμε κανέναν, καλούμε σε λευκό - άκυρο - αποχή στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η περιφερειακή παράταξη των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής έχασε πάνω από το 70% των ψήφων της. Η ήττα των φασιστών είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της αντιφασιστικής δράσης των κατοίκων της Πελοποννήσου η οποία επιβάλλεται να συνεχιστεί και να βαθύνει.

Το επόμενο διάστημα θα στηρίξουμε και θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέσα και κυρίως έξω από το περιφερειακό συμβούλιο στη συγκρότηση ενός ρεύματος αριστερής λαϊκής αντιπολίτευσης, ενός ρεύματος ανατροπής και ανταρσίας σε όσους μας ρημάζουν τη ζωή.

Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ σύντομα θα πραγματοποιήσει συνέλευση για την εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων και κυρίως για τον καθορισμό των από δω και πέρα πρωτοβουλιών που επιβάλλεται να πάρουμε. Καλούμε όλους και όλες όσοι υποστήριξαν με την ψήφο τους την Ανταρσία στο Μωριά να παραμείνουν δίπλα μας στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας και να συμμετέχουν ενεργά στις συλλογικές μας διαδικασίες.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ